אסטרופם לקראת טיפול ivf- גופיף צהוב

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרופם לקראת טיפול ivf- גופיף צהוב
    שרית
    11/01/2021

ערב טוב, רציתי לדעת היום הייתי אצל הרופא לוודע שהיה ביוץ ונצפה גופיף צהוב אבל שניראה כמו ציסטה, בחודשים האחרונים היו לי ציסטות אחרי ביוץ באופן קבוע רוב הסיכויים שזה ציסטה כי אני חווה כאב באותו שחלה לדברי הרופא יכול להיות אבל הוא חושב שזה גופיף צהוב, נאמר לי להתחיל ביום חמישי לקחת אסטרופם בוקר וערב עד הווסת, במידה ויש ציסטה האסטרופם באמת סופג אותה לקראת הווסת או שמחמיר אשמח לדעת, תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אסטרופם

פרופ` דוד בידר
    12/01/2021

1. לא עושים טיפולים קפואים או החלטות לפי מה שנראה או שזה יכול להיות. על מנת להוכיח שזה גופיף צהוב צריך לבדוק רמת פרוגסטרון ואסטרוגן בדם. אם רמת הפרוגסטרון נמוכה זה לא גופיף צהוב.
    2. היות ואין הבחנה חד משמעית גם מתן אסטרוגן הוא חסר ערך ולא גורם לדימום ולא מוריד שום ציסטות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

שרית
    12/01/2021

קודם כל תודה רבה על המענה המהיר, עשיתי בדיקות דם במרפאה לא נאמר לי תוצאות רק קיבלתי הנחיות לשתות את הכדורים עד שאקבל ווסת, אם לא אקבל ווסת בגלל הכדורים במידה ובתאריך שאני אמורה לקבל ווסת אני יפסיק לשתות אותם אני יקבל? וכמה זמן אחרי? תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פרופ` דוד בידר
    12/01/2021

לא ברור לי למה קיבלת אסטרופם כאשר אין אבחנה ברורה של מצבך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו