מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון לא תקין- החזרה של בלסטוציסטאורית14/01/2021
לפני 11 יום הוחזר לי בלסטוציסט.
5 ימים לאחר ההחזרה ביצעתי בדיקה בייתית שיצאה ממש חיובית.
3 ימים לאחר מכן, 8 ימים אחרי ההחזרה החל דימום כבד מאוד שלא נפסק, כמו מחזור ויותר.
בטא היום 11 יום אחרי ההחזרה 163(הדימום ממשיך).
כיוון שהדימום התחיל ממש כמה ימים אחרי ההחזרה הייתי בטוחה שזה הריון כימי אבל עכשיו לאחר קריאה בפורום, ראיתי שבהריון כימי הדימום מגיע לאחר התאפסות הבטא ואצלי כאמור יש בטא בנוסף לדימום. הפרוגרסטורון 29.
אני יודעת שללא בדיקה לא ניתן לדעת בוודאות אבל האם יש תסמינים שיותר מחשידים להריון חוץ רחמי או הריון כימי?
לפי הנתונים הללו אשמח לדעת מה אתם חושבים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון
פרופ` דוד בידר14/01/2021בדיקת ההריון בשלב זה היא בסדר.
אומנם דימום זה חא סימן טוב אך רק בדיקות בטא נוספות יראו אם ההריון מתפתח בסדר או לא.
אין קשר , בשלב זה ,להריון חוץ רחמי או כימי.
רק בהמשך הזמן והבדיקות התמונה תתבהר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי בדיקת דם חוזרת המשך
אורית17/01/202114 יום אחרי החזרת בלסטוציסט
בטא: 626
פרוגרסטרון: 47
אסטרדיול: 1700
המחשבה על הריון חוץ רחמי משגעת אותי😕😕😕
מה דעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעשיתי
פרופ` דוד בידר17/01/2021אין האיון לוץ רחמי.
בנתיים בסדר
תעשי אולטרה סאונד בעוד שבועיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה אחרונה
אורית17/01/2021למרות הדימום הרב שהיה לי בהתחלה???
תודה רבה לך!
לפי מה אפשר לדעת שזה לא חוץ רחמי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר17/01/2021הריון לוץ רחמי נחשד כאשר לא רואים שק ברחם כבר בשבוע 5 להריון .
בדיקות הבטא לא עולות טוב אלא לאט ולא מכפילות את הערכים,
מתחילים כאבי בטן בהמשך ודימום.
בדלב זה אצלך זה לא מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטוב אז מסתבר שיש לי עוד כמה שאלות
אורית19/01/20211. מה האפשרויות לדימום ווסתי בהריון ממש בהתחלה כפי שהיה לי? במידה וזה לא הריון חוץ רחמי. כמה ימים רצופים של דימום חזק מאוד. מציינת שמהרגע שנפסק הדימום הוא לא חזר.
2. אני פתאום חושבת על זה שאולי היה נכון להגביר/ לשנות תמיכה לא?
בעבר כשנקלטתי עם עובר טרי לאחר שאיבה התמיכה הייתה גסטון
והפעם אחרי שאיבה קרינון.
ושוב תודה על העזרה שלך!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
פרופ` דוד בידר19/01/2021לפי הניסיון שלי של השנים הרבות, אני יודע שזה לא חוץ רחמי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)