רגישות יתר בעת בדיקה בת 37

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רגישות יתר בעת בדיקה בת 37
    שלי
    15/01/2021

שלום לרופא
    יש לי שאלה מעט מוזרה אני בת ו37 וחצי והיתחלתי טיפולי הפריה אני כעת בשלב מעקבי זקיקים אני סובלת מרגישות יתר בנרתיק בעת הבדיקה אולי זה מפני שבעברי לא קיימתי יחסים מעוניינת לנסות להיכנס להריון כאם יחידנית עכשיו שאלתי היא האם זה עלול לפגוע לי בתהליך ההריון אם אני מבקשת לעשות את הבדיקה בצורה שהיא לא חודרנית ? ביקשתי מהרופאה כבר פעמיים לבצע את הבדיקה חיצונית בשל קושי אך זה נראה שהיא כאילו לא אהבה את והתחילה לחקור אותי והסברתי לה את המצב שלי רציתי לדעת האם המיקרה שלי הוא מיוחד ואין עוד נשים שבמצבי עושות את הטיפולים האלה או שאני המיוחדת? זה לא אמור לפגוע לי בתהליך? אני ממש סובלת בבדיקה פנימית מה עושים במצב הזה ? אני כל פעם חוזרת מהבדיקה הזאת ומרגישה לא נעים ושני הורסת לעצמי את הטיפול אשמח להתייחסות תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות יתר בעת בדיקה בת 37

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות

פרופ` דוד בידר
    16/01/2021

יש נשים, כמוך , אם תופעה זו, וזה משהוא לא שכיח.
    בכל אופן בדיקת גינקולוגית צריך לעשות לפחות פעם אחת .
    אם החזרת עוברים, שנעשית כמו בדיקה גינקולוגית ,היא בעייתית בשבילך ,תעשי החזרה בהרדמה.
    בכל אופן, מה שאת מתארת לא קשור להצלחת הטיפול ולא פוגע בסיכויי להרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי

שוב
    16/01/2021

עשיתי פעמיים בדיקה גינקולוגית בעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עשיתי

פרופ` דוד בידר
    16/01/2021

זה מספיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו