בטא לאחר טיפול פוריות

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • בטא לאחר טיפול פוריות
    אנונימי
    25/01/2021

    אחרי החזרת עובר אחד עשיתי בדיקת דם להריון ביום ה13 ויצא בטא 635 האם זה הריון תקין???


    לקביעת תור
    סגירה
    בטא לאחר טיפול פוריות

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • בטא

    פרופ' דוד בידר
    25/01/2021

    בשלב זה בסדר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פרוגסטרון ובטא לאחר טיפול פוריות

    אורלי
    25/01/2021

    בבדיקה הראשונה היום ה13 הפרוגסטרון שלי מאוד נמוך 5.6 אבל הבטא 635
    בנוסף היה לי דימום בבוקר ומאז לא חזר
    האם יכול לחזור שוב?
    מה הסיכוי שההריון יחזיק?
    אני מקבלת תמיכה וגינלית+ כדורים וממחר גם זריקות
    יש סיכוי שהעובר יחזיק?

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פרוגסטרון

    פרופ' דוד בידר
    25/01/2021

    פרוגסטרון נמוך זה לא דבר תקין בזמן לקיחת תמיכה.
    יתכן ומרמז על הריון לא תקין ורצוי לתת תמיכה נוספת.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • פרוגסטרון ובטא לאחר טיפול פוריות

    אורלי
    25/01/2021

    התודה על התשובות
    שאלה נוספת
    אם יכול לאחר תוספת תמיכה להיות הריון תקין או שבכל זאת אין סיכוי...

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • שאלה

    פרופ' דוד בידר
    25/01/2021

    יתכן. בדיקת הבטא החוזרת תענה על השאלה.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


