ד"ר יוסף שמואלי אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר,
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית לברור גידולים בבלוטה.
ד"ר שרגא וקסלר גניקולוג נשים בכיר
מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
שלום פרופסור, בריאות קודם כל אמן. יש לי 2 שאלות: אנחנו לקראת ivf ראשון אני בת 38 ובעלי 48 מקפיאים זרע בבלינסון - לבעלי יש מיעוט זרע אבל לא בצורה רצינית כך הבנו וגם לפני טיפול הוא נלחץ ולא יכול לתת זרע לכן ההקפאה. *האם זרע מוקפא גם לזמן קצר הוא פחות טוב? *כשמפשירים את הזרע מה עושים לו בדיוק במעבדת ivf? I האם אתה ממליץ לפנות למרכז בר טוב לבצע מיון זרע בהגדלה גדולה ובכך להגדיל את הסיכויים? *הרופאה בבלינסון נתנה לי גונאל אף 450 ל4 ימים מהיום ה3 למחזור מחר יד לי אולטרסאונד זקיקים האם זה לא גבוה מידי? אלפי תודות מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
רבים עלולים להרגיש נבוכים לשתף בבעיות אינטימיות ומהסיבה הזאת, דוחים את הביקור אצל האורולוג, חשוב שאותם אנשים יתגברו על המבוכה ויבינו את החשיבות הגבוהה של אבחון וטיפול מקדים
אמבריולוג קליני בכיר
מנהל מעבדה להפריה חוץ גופית (IVF) בביה"ח ברזילי, אשקלון. מנהל מעבדה אנדרולוגית בבנק הזרע Cryobank ברמת השרון. בוגר אוניברסיטה העברית (Ph.D) ומכון ויצמן למדע (פוסט-דוקטורט). ... קרא עוד