קלקסן 60מ״ג כטיפול מניעתי

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • קלקסן 60מ״ג כטיפול מניעתי
    אלינור
    05/02/2021

    פרופסור שלום,
    אני יחידנית בת 41, לאחר הפלה נדחית של תאומים לא זהים בשבוע 9 עקב הפסקת דופק לשני העוברים.
    בעבר בגיל 33 הריון טבעי, שהסתיים גם בהפלה נדחית בשבוע 8 ללא דופק מלכתחילה.
    לאחר בירור קרישת דם, פקטור 8 יצא 151,9 כלומר חרג מהממוצע ב 1,9.
    כל שאר הבדיקות תקינות כולל גנטיות, קריוטיפ.
    קיבלתי המלצה לטיפול מניעתי החל מהחזרה להזריק קלקסן 60 מ״ל למשך כל ההריון, פרדניזון 5 מ״ג ופרבליפ 10 מ״ג החל מהחזרה ועד שבוע 13.
    שאלה, אם קלקסן החל מהחזרה אינו מונע/פוגע בהשתרשות של ההפריה?
    יש לי חשש שאם אני אזריק קלקסן לפני גילוי הריון, האם קלקסן עלול לדלל דם ולגרום למחזור?
    תודה רבה מראש!

    לקביעת תור
    סגירה
    קלקסן 60מ״ג כטיפול מניעתי

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אין פסול בגישתו של הרופא המטפל שלך במקרה הטוב הדבר יסייע להשתרשות במקרה הפחות טוב זה לא יזיק

    פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/02/2021

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


