קלקסן ופרונטוגסט אחרי ארבעה הפלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• קלקסן ופרונטוגסט אחרי ארבעה הפלות
    Shir
    08/02/2021

שלום וברכה. אחרי ארבע הפלות בשבוע 7 שיש שק ושק חלמון אבל ללא עובר ונופל.. כמו שהמלצת לי בלי מיון זרע ולקחת קלקסן. זה מה שעשיתי. עברתי רופא אני אחרי החזרת בלסוציסט מוקפאת לוקחת כל יום פרונטוגסט וכל יום קלקסן. הרופא להפלות חוזרות המליץ לקחת פרנגיל והרופא הנוכחי שלי לא בעד. האם להתעקש?? והאם צריך לקחת את הקלקלסן כל יום בשעה קבועה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקסן

פרופ` דוד בידר
    08/02/2021

את הקלקסן יכולה לקחת בזמנים שנוח , פעם ביום.
    פרגניל כבר לא קיים בארץ ואני גם חושב שהוא מיותר
    ויש כאלה שמצדדים בו רק שלא ניתן להשיגו כי הפסיקו ליצרו מסיבות שחושבים שהוא מיותר.
    אנחנו בבית החולים לא מקבלים זרע שנעשה בו מיון.
    מיון זרע הוא במחלוקת ומאז טיפולי ההפריה החוץ גופית ו מיקרומניפולציה,קרנו ירדה.
    היא נעשית רק בבתי חולים פרטיים שם כל רופא עושה מה שהוא חושב שהכי טוב למטופלת שלו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה, עוד שאלונת

Shir
    08/02/2021

האם אתה היית ממליץ על עוד משהוא שיעזור לי למנוע בתהליך?? לוקחת גם 4 אסטרופם.. )אני בהיסטוריה של פרוגסטרון ממש נמוך בבטא חיובית.
    תודה רבה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    09/02/2021

אני לא יכול להגיד בברור מה האבחנה, שאני חושב, שבגללה יש לך הפלות חוזרות.
    כאשר לוקחים תמיכה, תמיד רמות האסטרוגן והפרוגסטרון הן גבוהות מהנורמה ,כפי שקיים במחזור הטבעי . הבעיה בשמירת הריון אינה תלויה בתמיכה ,שממילא היא ניתנת במינונים עודפים מהמקובל.
    הכל תלוי בעובר הנקלט וטיבו. כאשר הוא לא תקין השליה שלו לא תפריש כמויות של ההורמונים ושום דבר לא יעזור כאשר מנסים לעלות רמות בדם.
    קלקסן עוזר במניעת קרישים בשליה ועוזר בהפלות חוזרות.
    לכן בהחזרת עוברים טריים מספיקה תמיכה של פרוגסטרון ו קפואים של אסטרוגן ופרוגסטרון במינונים מקובלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו