החזרת עוברים בעיכוב של כמה דקות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים בעיכוב של כמה דקות
    לאה
    15/02/2021

שלום פרופסורים

ביום רביעי שעבר עשיתי החזרת עובר ואני מודאגת כי קראתי שאסור להמתין זמן רב, מרגע שעובר יוצא ממעבדה עד שמגיע אל הרחם.
    ולקח להם בערך 7 8 דקות למצא את הרחם כי רוקנתי שתן התאפקתי הרבה ולא יכלתי לחכות אז אישרו לי והעובר בינתיים היה מחוץ למעבד.
    האם זה יכול לפגוע בסיכויים להיקלט? העובר היה באיכות טובה מאוד כך נמסר לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החזרת

פרופ` דוד בידר
    16/02/2021

מה פירוש מחוץ למעבדה..
    האם כשהלכת להתרוקן או בזמן ההחזרה העובר היה בקטטר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת עוברים בעיכוב המשך...

לאה
    16/02/2021

כשהייתי כבר שם אחרי שהרופא שאל אותי שאלות ואחרי שעליתי לכיסא ועשו לי us סונר אז הביאו אותו מהמעבדה ולא מצאו את הרחם כי התרוקנץי לחצו ולחצו על הבטן ועוד מישהי ניסתה וכל התהליך זה בערך להערכתי 10 דקות למרות שנראה לי כנצח
    השאלה אם זה יכול לפגוע במשהו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אם העוברים נשמרו כל הזמן הזה בצלוחית ובתנאי טמפרטורה הולמים לא אמורה להיות בעיה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    16/02/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו