הריון תאומים הפלה בת 29

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון תאומים הפלה בת 29
    ברכה
    25/02/2021

שלום פרופ
    אני אחרי החזרת 2 מוקפאים ב 4.2
    אתמול התחילו הפרשות מועטות עליתי למיון נשים ראו 2 שקים ללא תוכן נשלחתי הביתה ואמרו לי שהכל בסדר
    היום התחילו לי התכווצויות חזקות מאוד ואז דימום מסיבי עם קרישי דם גדולים מאוד עליתי לרופאה שלי ונצפה כי שק 1 נפל ושק נוסף נצפה עם תוכן עוברי
    חזרתי הביתה והמשיכו הקרישי דם והתכווצויות נרגעו.
    קיבלתי למשך 14 יום זרישות פרוגסטרון ומנוחה מלאה
    השאלה שלי האם יש סיכוי לעובר שנשאר?
    ההתכווצויות לא הוציאו גם אותו? מפחדת כי אני רואה הרבה גושי דם(סליחה על התיאור)
    מה לעשות על מנת לשמור על העובר?
    אני בת 29 שחלות פוליציסיות ואנדומטריוזיס ואנדומיוזיס הובחן לפני חצי שנה לאחר ניתוח לפרוסקופיה לניקוי הנגעים והוצאת הידבקויות
    כמו כן בעברי הפלה נדחית בשבוע 7.5
    הריון מחוץ לרחם והריון כימי
    בטא יום ראשון הייתה 1259 פרוגסטרון היה 25

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון תאומים הפלה בת 29

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמנם קיים סיכוי להפלה גם של העובר השני,אולם הטיפול התמיכתי עדוי להתגבר על הבעיה ובסיכומו של דבר העניינים יסתדרו

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    26/02/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ברכה
    26/02/2021

הייתי במיון נשים ולצערי גם העובר השני נפל לא נמצא שק
    האם אחרי הפלה נדחית הריון מחוץ לרחם הריון כימי ועכשיו ההפלה של התאומים מצריכה בירור יסודי של הפלות חוזרות אם כן איזה רופא מומלץ ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו