התכווצויות רחם.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התכווצויות רחם.
    רות
    12/03/2021

שלום,
    אני נמצאת בטיפולים (הזרעות עם גונאל f) במשך חצי שנה
    החלטנו בעצת הרופא עקב דימומים לעשות הפסקה של חודש ולעשות בדיקת פאפ וקולפוסקופיה - שיצאו תקינות
    וסת אחרונה הייתה ב- 4/2
    כבר שבוע שאני מרגישה בעיקר בלילה התכווצויות ברחם, ממש כמו כאבי מחזור שבאים בפתאומיות וגם הולכים בפתאומיות, אין דימום והמחזור לא מגיע.
    יש לציין כי המחזור שלי אף פעם לא היה סדיר לכן אני לא יודעת להגיד אם המחזור אכן מאחר או פשוט לצפות לו בהמשך,
    השאלה שלי היא מה הסיכוי להיכנס להריון טבעי ספונטני ומה יכול להיות הסבר להתכווצויות שאני מרגישה?
    מציינת כי אין סיבה ספציפית לאי פריון ואנחנו מוגדרים ׳לא מוסברים׳

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התכווצויות רחם.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התכוציות

פרופ` דוד בידר
    13/03/2021

זה שהמחזור החודשי שלך לא סדיר לא מכניס אותכם באבחנה של הקבוצה של אי הצלחה להרות עקב סיבות לא ברורות.
    לפי מה שאת מתארת יש לך בעיה בתהליכי הביוץ.
    לא נתת מספיק פרטים אך כל התופעות יכולות להיות עקב בעיות באי סדירות המחזור החודשי. אני חושב שהריון הוא הפיתרון לתחושות שלך .
    טיפולי זריקות והזרעות גם מוסיפים לכל התופעות שלך.
    המשך הטיפול תלוי בגילך ובכמה מחזורי טיפול והזרעה עשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווצויית רחם.

רות
    13/03/2021

בת 31, עברתי 4 סבבים,
    2 סבבים עם איקקלומין ואסטרופם, זריקת אוביטרל אך ללא הזרעה רק יחסי מין מתוזמנים ועוד 2 הזרעות עם הכדורים, זריקת אוביטרל והזרעה.
    בסבב החמישי התחלתי זריקות גונל f אך לאחר שמונה ימים התחיל דימום והרופא ביקש שנעצור ונבדוק את העניין ואז בוצעו בדיקות פאפ וקולפוסקופיה...
    ההפסקה הייתה ב21/1, ב4/2 הייתה הוסת האחרונה

מציינת כי מרגע תחילת הטיפולים המחזור כן הגיע באופן סדיר כל בערך 28-30 יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוצויות

פרופ` דוד בידר
    13/03/2021

כל הטיפולים הללו משפיעים על מערכת הרביה ולכן יש תופעות שונות.
    היום מקובל, בגילך, לעשות 3 סבבים של טיפול בזריקות ואם אין הריון לעבור להפריה חות גופית היות ובהפרחה נוכל לשמר עוד עוברים לעתיד כל עוד הביציות מתחת לגיל 35.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווצויות רחם.

רות
    13/03/2021

הבנתי, תודה ד״ר.
    היית ממליץ לעשות בדיקת הריון או פשוט להמתין למחזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התרחשות של היריון ספונטני אחרי טיפול IVF אינו חזיון נדיר,אם לא תקבלי עוד יומיים יש בהחלט מקום לביצוע בדיקת היריון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/03/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכווצויות רחם

רות
    13/03/2021

עוד לא התחלתי IVF עברתי רק הזרעות, עדיין להמתין או שסבירות גבוהה המחזור רק מתעכב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאמור בעוד יומיים בצעי בדיקת דם חהיריון

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    13/03/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התכוצויות

פרופ` דוד בידר
    14/03/2021

לעשות בדיקת הריון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו