מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הריון?ישראל16/06/2008
היי
היום ביצעתי בטא ראשונה אחרי 12 ימים מהחזרת 2 עוברים
הבטא היא 76
הריון?
נורמלי 76?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי הילה
יעל16/06/2008מניסיון זה בטא טובה ולא נמוכה רק את צריכה לעשות בדיקת דם עוד יומיים שוב ולראות שהיא מכפילה את עצמה ואז זה נחשב לתקין...בהצלחה ומזל טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך יעל על ההתייחסות
ישראל16/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה שלום
פרופ' שחר קול16/06/2008התוצאה אומרת שמתחיל הריון.
תוצאה נורמלית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה שלום
חסוייה17/06/2008בת כמה את?
אני פונדקאית שעשיתי החזרה ולא הלך רציתי לשאול אותך איך שמרת על עצמך אחרי ההחזרה?
האם נחת שבועיים במיטה או שתיפקדת רגיל?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי חסויה
ישראל17/06/2008אני בת 26 וזה היה ה IVF הראשון
אומנם לפי מה שאני קוראת מתגובות הרופאים כאן ובכלל אומרים שאין קשר בין מנוחה והשתרשות העוברים אחרי ההחזרה.
אך אני החלטתי בכל זאת כן להיות במנוחה שלושה ימים. לא התאמצתי בכלל ולרוב התפנקתי לי בבית מול הטלווזיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה שלום
חסוייה17/06/2008אז אני מבינה שרק ה 3 ימים הראשונים הם קרטיים?
ואחרי 3 ימים קמת ותפקדת רגיל?
יש לך ילדים או זה הראשון?
לי יש 3 ילדים קטנים בבית ולכן אני מודאגת שאולי אני לא שמרתי על עצמי כמו שצריך אחרי ההחזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי
ישראל17/06/2008היי חסויה,
כן זה יהיה הילד הראשון.
שלושה ימים ראשונים שאחרי ההחזרה הייתי ממש במנוחה ואחר כך כבר חזרתי לעבודה אבל עדיין לא התאמצתי כל כך. לא סחבתי קניות ולא ניקיתי את הבית. אבל די חזרתי לפעילות רגילה אחרי השלושה ימים הראשונים...שוב, לפי מה שהרופאים אומרים פה אין כל כך קשר אבל נראה לי שעדיך לתת לגוף לנוח בכל זאת השאיבה והזריקות וההחזרה... נראה לי נכון לנוח.
אל תדאגי... בסוף תמיד טוב :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטא שניה
ישראל18/06/2008היי
קיבלתי תוצאות של בטא שניה היום הוא ה 14 אחרי ההחזרה 213
הבטא שעשיתי לפני יומיים היתה 76
נראה בסדר? העליה תקינה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה מצוין
פרופ' שחר קול18/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)