תמיכה הפחתת מינון לאור כאבים

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • תמיכה הפחתת מינון לאור כאבים
    יעל
    07/04/2021

    שלום פרופ
    שבוע 8+1, ההרגשה שלי רעה מאוד, כבר שבועיים בבית (על דיקלקטין במינון מלא). אולטרסאונד נכון לתחילת השבוע תקין לגמרי.
    ביום שני השבוע נלקחה עם בדיקות הדם בטעות גם בדיקת בטא ופרוגסטרון ישנה שהיתה לי בתיק. הפרוגסטרון מעל 180 (כפי שהיה גם בבדיקות המוקדמות). בטא 162,627.
    מקבלת כתמיכה 2 אוטרגוסטן ו-1 דופסטון פומית. פעמיים ביום.
    סובלת מאוד מנטילת הכדורים. יודעת שאמורה להפסיק עם הכדורים בשבוע 9.
    1. האם לאור הפרוגסטרון הגבוה אפשר לשקול להפחית מינון לפני שבוע 9?
    2. האם יתכן וחלק מההרגשה הרעה נובעת מהכדורים ותשתפר עם הפסקתם?
    תודה מראש

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה הפחתת מינון לאור כאבים

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אפשר להפסיק את התמיכה

    פרופ' דוד בידר
    08/04/2021

    את יכולה להפסיק כל התמיכה.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


