שאלה דחופה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    דנה
    16/06/2008

שלום,

יש לי דימומים לא סדירים ולא מוסברים(כמה שנים עוד לפני תחילת טיפולי ההזרעה) (כל הבדיקות תקינות,רחם,צוואר רחם,היסטרוסקופיה,צילום רחם, פרופיל הורמונלי וכד') ובחודשים האחרונים שבוע לפני הווסת הדימום מגיע ואז ממשיך עד לקבלת הווסת(כלומר 14 יום דימום).

הטיפול הקרוב משולב עם גלולות מהיום הראשון לווסת+צטרוטייד,למניעת ביוץ מוקדם. אני אמורה לטוס מחר לחו"ל והיום בבוקר החל דימום,היום ה18 מהווסת האחרון(30.5.06 ווסת אחרון). לא הייתי חושבת שזה ווסת אם לא היו לי כאבים בכל הגוף.

שאלתי היא,אם אני אתחיל ליטול גלולות בדימום וזה לא ווסת זה הדימום הלא מוסבר, האם זה ישבש את הטיפול?מה ההשלכות?

תודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מידע נוסף

דנה
    17/06/2008

הביוץ לפי בדיקות דם היה ביום שישי-שבת שעבר(6-7/6) 9 ימים לאחר הביוץ.תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דנה שלום

פרופ' שחר קול
    17/06/2008

מדובר במצב שאינו שיגרתי, ואינו מאובחן בשלב זה. לכן, בכל שאלה הקשורה לטיפול המתוכנו עדיף להתייעץ עם הרופא המטפל בך, ולנהוג לפי המלצתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו