מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה לגביי ממצאים בסקירהאוריה18/05/2021
שלום
בת 29 אחרי החזרה בהריון שבוע 21+6
חלבון עוברי שקיפות תקינה. סקירה מוקדמת תקינה .
צירפתי בדיקה של סקירה מאוחרת
1) בכמה ימים יש פיגור לפי הנתונים?
2) האם זה קריטי ומדאיג?
כי נשלחתי למעקבים בבית חולים
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה
פרופ` דוד בידר18/05/2021המדדים בשבוע זה נעים -+ כשבועיים לכאן ולכאן לכן תקין.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקה שוב אחרי 9 ימים
שוב אני19/05/2021שלום פרופ'
תודה על המענה אתמול!
. מהסקירה שהעליתי פה עברו 9 ימים ועשיתי שוב בדיקה א.ס
ושמתי לב ש bdp וההיקף ראש בפיגור של 12 ימים!!
כלומר יותר ממה שהיה בבדיקה הקודמת של הסקירה
.קצת בלחץ.
מצרפת את הבדיקה
1) כמה זה שכיח והאם זה קריטי ?
אשמח למענה תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר19/05/2021לפי מה שנראה זה בתחום ההתפלגות.
הרופא המבצע חייב לומר לך מה הוא מתרשם בזמן הבדיקה.
לדעתי בסדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שמתערבת
סליחה19/05/2021לא מבינה בזה בכלל אבל בתחום רפואי אחר שאני עוסקת, מבינה עד כמה ממוצעים ונורמות הם שרירותיים ובטח ובטח בתחום של גדילה שיש פה ענין של תורשה, מבנה ראש וכו
איך הראש שלך ושל בעלך? מבנה גוף זה אינדוודואלי. לנו במשפחה כולם פיצקים ויש לי אחיינים שנולדו עם ראש גדול. בהתחלה אחותי נבהלה עד שפתאום שמה לב שהראש של בעלה ומשפחתו גדול....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לפרופ דוד בידר
לימור19/05/2021תודה על תשובתך
ממש הרגעת אותי.
אשמח לשאלה אחרונה
מה סטיית התקן לפי הממצאים של היום?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי להוסיף ........
......19/05/2021כמובן אתייעץ עם הרופא כמו שאמרת.
פשוט הבדיקה היום נעשתה אצל טכנאית כי היה לי קשה לחכות עד לבדיקה של הביהח שבוע הבא (אחרי הסקירה שלחו אותי למעקב בביהח)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסטיה
פרופ` דוד בידר19/05/2021פלוס מינוס שבועיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)