מחזור לטיפולים פוריות כדורים וקרינון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מחזור לטיפולים פוריות כדורים וקרינון
    דנה
    23/05/2021

אני בטיפולי פוריות. עם תמיכה של כדורים וקרינון הסבב הזה נכשל וקיבלתי מחזור למשך יום יומים ואז דם חום של סיום לעוד שלושה ימים ופתאום התחיל לי דם אדום שוב כמו של מחזור למשך עוד יומיים וחצי ממש בסדר הזה. האם זה בגלל טיפולי הפוריות? בגלל התרופות ? אף פעם לא קרה לי ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהחלט תגובתי לטיפול שעברת ולתמיכה ההורמונלית שקיבלת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    23/05/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך למחזור ולטיפולי פוריות

דנה
    23/05/2021

הבנתי .
    אם כך אני יכולה לעשות את הבדיקות הבאות שנעשות ביום ה שלישי או החמישי של המחזור ?זה לצורך רופא חדש ולא באמצע לבזבז מחזור שכבר קיבלתי... כי באמת אני לא יודעת איך להתייחס לדם הנוסף שהתקבל כמו שרשמתי לך בהודעה הראשונה ואולי אפשר לנצל את זה בשביל הבדיקות מה אתה מציע זה ייתן תוצאות מהימנות ?אלו הבדיקותfsh,אסטרטדיול,lh,טסטוסטרון,פרולקסן, tsh ? מה אתה אומר ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין מניעה מביצוע הבדיקות שציינת אם נתוני האולטרסאונד מצביעים על התאפסות השחלות לאחר הטיפול הקודם

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    24/05/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

דנה
    24/05/2021

אתה יכול להסביר על פי מה שביקשתי ושאלתי אותך. איך אדע בעניין השחלות. אני צריכה ללכת לעשות אולטרסאונד בשביל לדעת אם אני יכולה לעשות את הבדיקות שביקשתי עכשיו שאני במחזור ?? לא ממש הבנתי. כי כרגע אני במחזור אבל שוב כמו שאמרתי לך בהתחלה מחזור שהמשיך כזה..
    אתה יכול להסביר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקומך הייתי מבצע את הבדיקה ביום 3-5 לדימום לאחר הבדיקה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    25/05/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו