זריקות מנופור ותחילת טיפולי פוריות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• זריקות מנופור ותחילת טיפולי פוריות
    גלגל
    28/05/2021

שלום,
    התחלנו טיפולי פוריות לאחר שכל הבדיקות יצאו תקינות ואנחנו מוגדרים עם בעיית פוריות עם סיבה לא ידועה.
    אני בת 33. חשוב לי לציין שבבדיקת זרע תוצאת המורפולוגיה הייתה 2% והרופא אמר שבגלל שהנפח גבוה אז הבדיקה נחשבת תקינה.
    אני לפני הזריקה הראשונה שלי, זריקת מנופור ורציתי לשאול שלוש שאלות:
    1. באיזה יום של המחזור מתחילים להזריק מנופור?
    2. כמה ימים מזריקים מנופור? האם הימים צריכים להיות רצופים?
    3. בבדיקות שעשיתי יצא הכל תקין, כולל הופעת הזקיקים וגודלם יחסית ליום המחזור, אז למה אני צריכה זריקות הורמונליות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זריקות

פרופ` דוד בידר
    28/05/2021

לא ברור לי, האם חא קיבלת הוראות מדוייקות איך הטיפול הולך?
    זה משהוא לא תקין ויש ליידע הרופא שנתן לך זריקות בלי שתביני מה קורה.
    1. את בזריקות מתחילים מיום 4 או 5 של הוסת.
    2.מזריקים כל יום כ 5 ימים ואז עודים בדיקות דם ואולטרה סאונד ואז מחכים להמשך ההוראות.
    4.יש מחשבה שא עודים גירוי יתר שחלתי בזוגות על רקע עקרות לא ברורה , סיכויי הריון עולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

גלגל
    29/05/2021

תודה על המידע.
    הרופא אמר לי להתקשר לאחות ביום הראשון של המחזור אבל קיבלתי מחזור בחמישי בערב ולכן נתקעתי ללא מענה עד יום ראשון. עזרת לי מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

פרופ` דוד בידר
    29/05/2021

הרופא המטפל היה צריך להסביר לך מה קורה אם הוסת מתחילה ביום שישי או שבת ולא להשאיר אותך במצב שנוצר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו