אחרי החזרת בלסטו יום שישי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרת בלסטו יום שישי
    ב.פ.
    04/07/2021

שלום רב!
    אני בת 23, אחרי החזרת עובר יום 6, כיום וחצי אחרי ההחזרה במהלך הלילה התעוררתי רבות עם תחושות של אי נוחות בבטן ובגב התחתון. בבוקר כשקמתי מהמיטה הרגיש כאילו בריחת שתן מה שהתברר כנוזל שקוף מהנרתיק ברמה שממש התרטבתי, והכאבים כעין כאבי מחזור רק התגברו...
    לאחר כשעתיים לפתע התחיל הפרשה דמית מועטה ביותר שלאט לאט פסקה עד אחר הצהריים, ואיתה גם הכאבים. רציתי לשאול מה פשר התופעה הן של הרטיבות והן של הכאבים שלא היו לי בהחזרות הקודמות ( בהן לא היה הריון) .
    אציין שאני נוטלת כתמיכה 3 אסטרופם, 2 קרינון, ופרוטוגסט 50 מג פעם ביומיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרת בלסטו יום שישי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל התופעות עשיות להיות קשורות לטיפול הייעודי שעברת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/07/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אחרי החזרת בלסטו כאב ודימום

ב.פ.
    04/07/2021

אוקי , אני יודעת שזה קשור לטיפול.
    אך כרופא ודאי נתקלת במצבים דומים, האם זה נוטה יותר לכיוון של השרשה והריון או מרמז על אי הצלחה? ז”א האם יש דבר כזה כאב ודימום השרשה שיכול אולי להסביר את מה שהרגשתי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האפשרות הזו גם קיימת

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    04/07/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו