הכפלת בטא נמוכה מה המשמעות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הכפלת בטא נמוכה מה המשמעות
    דניאלה
    06/07/2021

שלום רב מבקשת להבין את עניין ההכפלה
    מחור אחרון 2.6
    החזרה 20.6
    בדיקת דם בטא ראשונה ב2.7 תוצאה 90.7 , תוצאת בדיקת דם שנייה ב4.7 בטא 134 , תוצאת בדיקת דם שלישית ב6.7 בטא 196

אין כאבים או דימומים אין היסטוריה של הפלות ביום חמישי 8.7 נשלחת לעשות בדיקת דם נוספת במידה והבטא ממשיכה לעלות אבל לא פי 2 מה זה אומר ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בהמשך להודעה ה1 של דניאלה לעניין הכפלת בטא נמוכה

דניאלה
    06/07/2021

האם יש סיכוי קטן להצלחה או שמא אפסו הסיכויים לאור הכפלות קטנות של הבטא ? מה צפוי לי להתרחש בימים הקרובים מבחנה גופנית האם יש עדיין ההסיכוי שהבא יוכפל כפי שצריך בהמשך או שמא מבחנה מדעית אין סיכוי לזה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא כשההריון לא מתפתח באופן תקין

פרופ` דוד בידר
    07/07/2021

ההריון לא התפתח באופן תקין. בדלב זה צריך לעקוב אחרי ההורמון.
    סיכויים גדולים שיתחיל לרדת ואז הבעיה נפתרה וזה היה הריון התחלתי שלא התפתח.
    אם הבטא תעלה יהיה צורך לחפש היכן ההריון ולטפל בהפסקתו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא נמוך

דניאלה
    08/07/2021

שלום רב , אז בהמשך להודעה הקודמת שלי אני מאןד לחוצה ןדי לא מבינה מה קורה איתי היום בדיקת דם נוספת של בטא יצא 270 עדיין לא מוכפל פי 2 , האם קיימת חובת ההוכחה להכפלה פי 2 ? האם זה חד משמעי לכך שהההתפתחות איננה תקינה ? אין שום סיכוי קטן שמשהו תקין בתהליך ? הרופא הסביר לי כי להמשיך לבצע בדיקת דם ביום א הקורב להמשך מעקב בטא , אם אין סיכוי להריון תקין אז מדןע נדרש להמשיך לבצע מעקב בטא הרי עד עכשיו זה במגמת עליה ושאלה נוספת אם בצעתי החזרה ישירות לרחם מדוע ישנה אפשרות שזה מתפתח מחוץ לרחם אם זה נכנס ישירות לרחם ההחזרה ? בבקשה אני מנסה להיאחז בזיק קטן של תקווה שאולי יקרה נס ובאמת זה תקין כי הבא הראשוני היה 90 שזה הבנתי יחסית גבוה אולי חישוב גיל ההריון שגוי ועדיין יש סיכןי קטן שזה יצליח ? סליחה על ההודעה הארוכה אני באמת מנסה להבין באיזה מצב אני וגם היו לי הפרשות חומות אבל ממש מעט למשך יום אחד בלבד מה המשמעות של זה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטא כאשר ההריון לא תקין

פרופ` דוד בידר
    09/07/2021

ההריון לא תקין.
    כאשר מחזירים עוברים לרחם הם מטיילים לחצוצרות וחזרה.
    יש כוח שמושך את העוברים לחצוצרות , שלמעשה שם הם מתפתחים ואז חוזרים להשתרש ברחם ביום 5. בעיה כלשהיא בחצוצרה כמו הדבקות או דבר דומה, העובר יכול לא לרדת לרחם ו להשתרש בחצוצרה..
    מעקב הבטא נעשה על מנת לראות האם הבטא יורדת או לא ,ואם היא ממשיכה לעלות, אזי צריך לטפל בבעיה בצורת תרופתית או התערבות כרורגית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו