בלות מוקדמת גיל 38 ומחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בלות מוקדמת גיל 38 ומחזור
    אנונימית
    10/07/2021

שלום רב,
    אובחנתי בבלות מוקדמת לפני כשלוששנים, בת 38 עם ערכים לבלות. מטופלת באויאנה כשנתיים ולא קיבלתי מחזור כשנתיים וחצי. לפני כחודש וחצי עשיתי הפסקה יזומה של האויאנה לחודש ימים ולפני כשבוע חזרתי לקחת. כבר שלושה שבועות שיש לי כאבי בטן בבטן התחתונה ובצד ימין למטה. בדיקות דם מראים משהו בכבד מאוד קטן חשד להליקובטר, המשך בירור השבוע.
    הבוקר ראיתי שיש לי מעט דם, כמו סוף מחזור.
    מעבר לזה יש לי כמה ימים כאב ביריכיים, מאחורה ומקדימה.

יש לי השבוע לתור לרופאת נשים שלי אבל אשמח לדעת אם זה טבעי בגלל ההפסקה או מה לוודא שבודקים.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בלות מוקדמת גיל 38 ומחזור

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האפשרות שההכתמה הדמית הפ גרמה בעקבות הםסקת התכשיר בהחלט אפשרית ביחס לשאר הדברים נדרש בירור

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    10/07/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה!

אנונימית
    10/07/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהצלחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    14/07/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו