בעיית ביציות - דרכי טיפול

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיית ביציות - דרכי טיפול
    קארין
    20/07/2021

שלום פרופ׳

שאלה שמעניינת אותי ואני לא מוצאת תשובה ברורה עליה ברשת.
    איך בודקים את איכות הביציות? אפשר לקחת ביצית וממש לחקור אותה או שזה הכל השוואתי? הכוונה מנסים להפרות עם זרע אחר ואם גם שם לא מופרת שום ביצית אז מניחים שהבעיה בביצית…

במצב שקובעים שהביצית היא הבעיה לאי פיריון יש מה לעשות על מנת לשפר את האיכות? כמה זה באמת עוזר ומשפיע על אחוזי ההצלחה?

*אני מתכוונת במצב שיש שאיבה של 13-14 ביציות כל סבב ואף אחת מהן לא מופרת, לא רגיל ולא בicsi.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית ביציות - דרכי טיפול

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית ביציות

פרופ` דוד בידר
    20/07/2021

אם אין הפריה של הביצית כפי שכתבת יש לנסות לראות האם זרע אחר חודר לתוך הביציות.
    ואז לקבל החלטה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובהמשך?

קארין
    21/07/2021

ובהנחה שגם הוא לא חודר מה עושים הלאמה יש דרך לבדוק את הביצית לעומק או כל מה שנשאר לעשות זה תרומת ביצית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    21/07/2021

זרע חייב לחדור ביצית או להחדיר אותו. אם שום זרע לא יפרה, זה דבר נדיר, ואם זה ככה ויפרה ביציות אחרות אז באמת יש בעיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו