דימום ובטא חיובית

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • דימום ובטא חיובית
    ענת
    22/07/2021

    שלום
    ביצעתי הפריה ראשונה ובטא ביום 12 יצאה 222
    מקבלת תמיכה של אטרוגסטן 3 פעמים ביום ואסטרופם 2 פעמים ביום.
    החל מהיום ה10 היו לי הכתמות חומות קלות אלא שהם התגברו ממש וביום ה14 כבר הפכו לדימום כמו מחזור
    האם יש סבירות להריון תקין במצב כזה???

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    דימום ובטא חיובית

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • עידוד

    עדי
    22/07/2021

    אני יכולה לעודד אותך שמתוך 4 הריונות שלי ההריון האחרון היה עם ממש דם אדום חזק כמו דם של מחזור (כמות קטנה של כתמים )בשלב של 13 יום אחרי ביוץ!!
    נבהלתי נורא מאחר ולא היה לי כזה דבר מעולם באף הריון.
    ההריון עבר חלק והבת שלי בה יצא בריאה ושלמה.

    אז תמיד כדאי לשמור על אופטימיות!!
    בהצלחה!!

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דימום

    פרופ' דוד בידר
    23/07/2021

    ב 20% מהנשים יש דימום בתחילת ההריון. כאשר יש דימום יש יותר הפלות אשר ב80% שלא מדממות.
    לכן יש להמשיך תמיכה ,ואולי לתת זריקות של פרוגסטרון ,היות ולשים אוטרוגסטן לנרתיק, בדימום ,זה פחות טוב.
    הבטא החוזרת תראה האם מתפתח בסדר..

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דימום ובטא חיובית המשך

    ענת
    26/07/2021

    ביופ ה15 הבטא עלתה מ222 ל687. ביום ה17 עלתה ל1852 אבל הדימום הפך למחזור ממש כבד שנמשך כבר 5 ימים ולא מראה סימני החלשה. מה יכול להיות הגורפ והאם יש דרך לבחון את זה לפני הזמן שמלכים לאולטרסאונד ?
    תודה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דימום

    פרופ' דוד בידר
    26/07/2021

    דימום תמיד מרמז על הפלה אך כל עוד הבטא עולה יש להמשיך תמיכה עד לבדיקת האולטרה סאונד.
    עד אז יש לחזור על הבטא שוב לראות שהיא לא בירידה.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


