מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוביטרל בזקיק 15.5ורד22/07/2021
שלום
בבוקר זקיק בגודל 15.5
תוצאות בדיקות דם מהבוקר מצורפות.. האסטדריול לא נמוך כ"כ לפי מה שאני מבינה אבל השאר רגילים..
האם נכון להזריק מחר אוביטרל והזרעה ביום ראשון או שמוקדם מדי ?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אוביטרל
פרופ` דוד בידר23/07/2021רצוי להזריק אוביטרל בזקיק יותר גדול אך אפשר להזריק גם בזקיק של 16 ומעלה.
אני לא מכיר את המעקב ואת גילך, אך נהוג לבצע שתי בדיקות ,לפחות, על מנת לראות אם תהליך הביוץ תקין.
לפי בדיקות ששלחת, הפרוגסטרון מועט מוגבר ויש מצב שהיה ביוץ על זקיק קטן.
כדי לשלול מצב כזה הייתי חוזר כעבור יומיים שוב על הבדיקות ואז מחליט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
ורד23/07/2021פרוגסטרון 1.3 הוא מוגבר?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ` דוד בידר23/07/2021יתכן.
אם בבדיקה קודמת האסטרוגן היה , למשל 750 והפרוגסטרון 0.9
אז בבדיקות ששלחת היה ביוץ לכן חשוב מעקב כפי שכתבתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול להיות ביוץ בזקיק קטן והשני לא יביץ גם?
שואלת23/07/2021שלום וברכה
לאור התשובה שהשבת לשואלת עולה לי השאלה האם יתכן ביוץ זקיק קטן והזקיקים הגדולים לא יבייצו? אני שואלת בעיקר למצב של לפני שאיבת ביציות האם יתכן שבגלל זה כשיש הרבה זקיקים חלק יביצו לפני השאיבה ואז יצאו רק מעט זקיקים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיכול
פרופ` דוד בידר23/07/2021בפרוטוקול של שאיבת ביציות ,זה עניין אחר. הזקיקים לא יבייצו קודם ,היות ואנחנו שולטים על המחזור הטיפולי ,לעומת מחזור טבעי או בזריקות לביוץ עם הזרעה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטעמי הזרקת האוביטרל ביום ראשון והזרעה ביום שני עשויים לשפר את הסיכוי לביצית בשלה וראויה יותר להפריה
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי24/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ראי תשובתי להלן
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי24/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום פרופ אשכנזי
ורד25/07/2021תודה על התשובה
באותו יום של הבדיקת בשעו תהערב זיהיתי תחילת ביוץ מקלוני LH החזירו תשובה חיובית ולכן לא לקחתי אוביטרל. גם ההפרשות העידו שביוץ מתקרב. במקום לקחת אוביטרל בשישי והזרעה בראשון, עשינו יחסי מין ביום שבת ..
זה הגיוני שהיה ביוץ ביום שישי?
אגב יש לי גם עכשיו מעין כאבים עמומים בשחלה עם הזקיק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שיהיה בהצלחה
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי25/07/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)