מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תת פעילות בלוטת התריסטליה28/07/2021
שלום ד"ר,
אני טליה, בת 24. אני נשואה שנתיים וחצי, לוקחת גלולות בכל תקופה זו ללא הפסקה. לפני כשבוע עשיתי בדיקת דם שגרתית ובין הבדיקות יצאה תוצאה גבוהה מטווח הנורמה של בלוטת התריס (4.91- לא היו שום תסמינים שהראו זאת, מעבר לעייפות ונשירה שלא קשורים רק לזה- אולי מעט נפיחות בגרון שהרופא משפחה הבחין לאחר התוצאה..לא משהו שמאוד בולט רק במגע בזמן נשימה) אף אחד מבני משפחתי לא סבל מזה, מאיפה זה הגיע? האם יש סיכוי שבבדיקת דם חוזרת התוצאה תהיה בטווח הנורמה? ואולי זה טעות?
הרופא משפחה שלי אמר שזו תוצאה נמוכה ושאין לי ממה לחשוש ושלא ינתנו כדורים בכדי לאזן זאת, לעומת זאת, הרופאת נשים שלי, שיודעת שאנו מתכננים הריון בקרוב, אמרה שחייב לאזן זאת. הרופאה ביקשה שאעשה בדיקת דם אחרי חודשיים ללא גלולות, ואלך לאנדוקרינולוגיה בכדי שיתן מינון שיאזן אותי. נורא מפחדת להיכנס בטעות להריון בתקופה זו ושיהיה נזק בכך. אני מאוד מפוחדת מהמצב. האם זה יכול להקשות על כניסה להריון?
שמעתי על נשים רבות עם תת פעילות בבלוטת התריס שסבלו מהפלות רבות, האם זה קשור?
האם יש קשר לתזונה? מה אוכל לעשות בכדי לאזן זאת מעבר לכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תת פעילות
פרופ` דוד בידר28/07/2021הצשובה לא ברורה
יכולה לדלוח את גף המעבדה עצמו ללא השם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות בלוטת התריס
טלינ28/07/2021תמונה של תוצאת הבדיקה. צילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות
פרופ` דוד בידר29/07/2021אין לך מה לחשוש אם יהיה הריון. בסך הכל יש לחזור על הבדיקה לאחר הפסקת גלולות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת פעילות בלוטת התריס
טליה29/07/2021האם יש צורך בתוצאה קרובה כל כך לטווח הנורמה לקחת תרופה בכדי לאזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתת
פרופ` דוד בידר30/07/2021צריך קודם כל לחזור על הבדיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)