הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון
    טלי
    03/08/2021

הרופא המליץ לי מרפאה להריון בסיכון .האם רופא או רופאה להריון בסיכון שלא נמצאים במרפאה כזאת , אלא נמצאים במרפאה רגילה זה גם בסדר או שצריך מרפאה שמטפלת בהריון לסיכון? מה ההבדל ? חייב מרפאה או מספיק רופא כזה שנמצא אפילו במרפאה רגילה ??
    כי לא ממש מכירה ולא ממש הבנתי את זה ואין מרפאה כזאת בכל מקום לכן שואלת ..?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון

פרופ` דוד בידר
    04/08/2021

מעקב הריון תלוי ברופא המבצע.
    אם הוא מחליט שהוא יכול ויודע לעשות מעקב ,גם אם יש בעיה בריאותית כלשהיא לאישה בהריון ,אזי הוא יכול לעשות מעקב בדיוק כמו במרפאה שבה יושב רופא שאליו נשלחה היולדת בסיכון.
    במקרה והוא חושב שהוא מעדיף שמישהוא אחר יעסוק ביולדת אשר הריונה בסיכון מוגבר עקב מצב כמו יתר לחץ דם, סכרת או גורמי סיכון אחרים, והיולדת זקוקה ליותר ביקורים , בדיקות ועוד ידע נוסף ,אזי הוא מפנה למרפאה כזו שנוצרה במיוחד והמקבלת יולדות שהרופא לא מעוניין להתעסק עמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם אני צריכה מרפאה להיריון בסיכון?

טלי
    05/08/2021

הבנתי.
    אך אני אוסיף ואסביר אני בתחילת הריון אחרי ivf, הייתי אצל רופא פרטי כל הזמן בשביל להשיג את ההריון הרופא אמר לי מה הבדיקות שאני צריכה לעשות בהמשך והמליץ ללכת לרופא נשים להמשך ומשם להמשיך למרפאה להריון בסיכון. מקווה שכעת זה קצת יותר ברור.
    עכשיו השאלה שלי, אני צריכה לבקש מרפאה להריון בסיכון (מקום שכולן מתמחה בהריון כזה) או שאפילו רופא/ה שבהתמחות שלה מטפלת בהריון בסיכון ולא נמצאת במרפאה ייעודית אלא במרפאה רגילה אבל שוב היא רופאה להריון בסיכון זה בסדר ? כי הרופא אמר מרפאה להריון בסיכון אבל האם זה משנה מרפאה כזו ייעודית או רופאה הזאת שמצאתי במרפאה רגילה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטעמי את צריכה בשלב זה רופא נשים עם ניסיון ולפי הצורך ים ה אותך למרפאה הייעודית

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    05/08/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו