מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אוביטרל ודקפפטיל לפני שאיבההילי04/08/2021
שלום,
אני יומיים לפני שאיבה ( נקבעה ליום שישי) ויש כרגע כ15 ביציות בגדלים שונים( 24,20,19,17,17,15,14,14,13 ועוד...) רמת האסטרדיול 10,900 וLh נמוך מ0.5.
הרופא שלי רוצה שאזריק רק רבע מזרק של אוביטרל ושתי דקפפטיל כי טוען ש אוביטרל חשוב כי רמת הLh נמוכה ויכולה לגרום לזה שלא יהיו ביציות.
השאלה שלי היא האם הזרקה של מעט אוביטרל לא יכולה להוביל לגירוי יתר? האם זה שאני מוסיפה דקפפטיל ימנע את זה? מאוד חוששת מגירוי יתר וההשלכות.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
תשובת מומחה קיים בהחלט סיכון סביר ,אבח כידוע no pain no gain,ולכן את צריכה חשקול את המלצת הרופא המטפל שלך שלקח את כל הנתונים שלך בחשבון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי05/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה
הילי05/08/2021ממה שהוא אמר כמות כזאת קטנה של אוביטרל ו2 דקפפטיל לא יביאו אותי לגירוי יתר אבל מהתשובה שלך זה נשמע שכן ועכשיו אני קצת בלחץ כי הבטן קצת נפוחה.
אם במילא אנחנו לא מתכננים להחזיר בסבב הזה אלא בחודש הבא זה יגרום לירידה של הגירוי ( במידה ויהיה)
ושאלה נוספת; האם אפשר להתחיל את השאיבה ללא הרדמה ורק אם אחוש כאבים קשה ירדימו אותי? מעדיפה לעבור את זה בלי ההרדמה והתופעות שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
פרופ` דוד בידר05/08/2021אם לא מחזירים אזי זה בסדר והגירוי ירד
צריך הרדמה, יש הרבה זקיקים.
אין מה לדאוג מהרדמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאיבה של 16 ביציות, ימנע גירוי יתר
הילי06/08/2021שלום ותודה על התשובה ואשמח למענה על משהו נוסף:
עברתי היום שאיבה של 16 ביציות והרופא כן מאפשר לי לעשות החזרה אבל נתן לי כמה דברים לתמיכה (קרינון, דופסטון) ובנוסף כדורים שימנעו גירוי יתר בשם Cabotrim 10mg. האם זה אכן ימנע גירוי יתר או שעדיין יש סיכון?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי הולך עם עצת הרופא שלך
פרופ` דוד בידר06/08/2021עדיין יש סיכויים במיוחד אם יהיה הריון.
אך אני הייתי הולך עם עיצת הרופא שלך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההחזרה שלילת גירוי יום אחרי השאיבה
הילי07/08/2021אז אני כבר יום אחרי השאיבה ומרגישה יותר טוב רק קצת כאבים בבטן התחתונה אבל אין נפיחות, יש הרבה שתן ואני אוכל ושותה כרגיל.
האם אפשר לשלול גירוי יצר על סמך התחושות האלה יום אחרי שאיבה?
אני אמורה היום להתחיל את התמיכה לפני ההחזרה ולא רוצה לסכן את עצמי במידה ויכול להתפתח גירוי יתר משמעותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עדיין מוקדם להסיק מסקנות בנדון
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי07/08/2021* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
הילי12/08/2021אז אני 5 ימים אחרי השאיבה ותחושה כללית מצוינת, אין נפיחות, אין הקאות ואין כאבים.
החלטתי לא לעשות החזרה בסבב הזה כדי לא לסכן את עצמי.
הרופא עדיין רוצה שאמשיך עם הקרבותים עוד כמה ימים אבל הוא עושה לי תופעות לוואי ממש לא נעימות (עייפות חריגה, בחילות ועצירות) האם התחושות שלי וזה שאין לי כאבים אחרי השאיבה יכולים להעיד שאין גירוי יתר וניתן להפסיק עם הכדור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)