טיפול ארוך לאחר 2 סבבים כושלים וכאבים בטן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• טיפול ארוך לאחר 2 סבבים כושלים וכאבים בטן
    לין
    07/08/2021

שלום ובוקר טוב ,
    בת 37, לאחר 2 טיפולי IVF כושלים, פרופיל הורמונלי תקין , אין בעית פוריות במשפחה - להיפך
    טיפול ראשון - 7 ביציות, כולן לא בשלות אסטרודיול 7000
    טיפול שני - 9 ביציות , בעלי מעטפת זונא לא תקינה, כולן לא בשלות . בכל מקרה הרופא "התאבד" על ביצית אחת , בוצעה הפרייה , אך חלוקת עוברים לא תקינה . אסטרודיול 11000
    מספר שאלות, ברשותך
    1. אני מבינה שאנחנו די באפלה ואין מספיק מידע , הרופאים אמרו שלא נתקלו במעטפת כפי שראו במקרה שלי , האם יש משהו שאתה מכיר/ יודע על הנושא ? האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי "לשבח" את הביציות .?
    2. התחלתי טיפול ארוך כעת, לאחר מספר ימים של הזרקת דקפפטיל, הבטן נפוחה מאוד וכואבת , עלייה במשקל כבר לאחר יומיים של 2 קילו - האם תקין ?
    3. מה עשוי להוביל למבנה לא תקין של ביציות . ? ביציות לא בשלות ?
    מנסה להיות אופטימית, אך מבינה שאין מספיק מקרים כדי שאוכל להבין האם יש תקווה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הניסיון לאפס את המערכת ההורמונלית בפרוטוקול ארוך ר...

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    07/08/2021

הניסיון לאפס את המערכת ההורמונלית בפרוטוקול ארוך ראוי ביותר,ויתכן שקבוצת הביציות שיגויסו על ידי ההורמונים בסבב הנוכחי יהי איכותיות יותר,כמובן שאם מדובר בבעייית ביציות מובנית גנטית הדבר לא יסייע,בכל מקרה נתונה חרופא אפשרות לבצע מקצה שיפורים בין היתר בפרטוקול אחר,ומתן תוספות העשויות לשפר במשהו את הביציות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף או שינוי שעשוי לעזור לאיכות הביציות

לין
    07/08/2021

האם כאבי הבטן והנפיחות תקינים?
    האם יש תוסף או שינוי שעשוי לעזור לאיכות הביציות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו