ויטמין להריון לבדיקת שתן

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ויטמין להריון לבדיקת שתן
    טלי
    18/08/2021

אני בהריון אחרי טיפולי ivp אצל רופא פרטי. עכשיו הלכתי לרופא נשים במרפאה רגילה אמרתי לו שאני לא לוקחת עדיין שום כדור כגון ברזל , חומצה פולית (לקחתי כל הזמן רק כרגע לא) , חיכיתי להגיע לרופא גם על מנת שניתן לי מרשם לכך ומה לקחת הוא אמר לי לקחת מולטי ויטמין..
    מה אתה חושב זה בסדר ? לא שמעתי על הריוניות שלוקחות מולטי ויטמין... בדרך כלל לוקחים ברזל להריון וחומצה פולית
    אז לא הבנתי מאיפה הוא הביא מולטי ויטמין...
    האם זה נכון ?
    גם עשיתי בדיקת שתן ויצא לי דלקת בשתן רופאת המשפחה התקשרה ואמרה לי לקחת אנטיביוטיקה ואז לעשות שוב בדיקת שתן שעשיתי תרבית ואז תוצאה תהיה לי רק מחר אבל הוא אפילו לא הזכיר ולא שאל .. אני כמובן שכחתי מזה אחרת הייתי שואלת אותו על כך, מזל שרופאת המשפחה כן שמה לב לכך, זה יכול להיות מסוכן בהריון
    נראה לך תקין שרופא לא שם לב לדבר כל כך חשוב , מה אם רופאת המשפחה לא הייתה אומרת לי ??
    מה אתה אומר על כל זה??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין להריון לבדיקת שתן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין

פרופ` דוד בידר
    18/08/2021

בתחילת ההריון לוקחים בדיקות שכוללות בדיקת שתן. אם היית אצל רופא שעושה מעקב הוא צריך היה לשלוח אותך לכל הבדיקות, כפי שנהוג בהריון.
    לעניין המולטיויטמין- עש כאלה שבהם יש הכל כולל ברזל וחומצה פולית.
    צריכה לבדוק אם לזה התכוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת בשתן

טלי
    18/08/2021

אסביר שוב, הרופא הפרטי נתן לי לעשות בדיקות כולל שתן.יצא לי דלקת בשתן רופא. המשפחה התקשרה ואמרה לקחת אנטיביוטיקה. זה עד כאן, ואני קבעתי תור לרופא משפחה חדש רגיל הוא הסתכל על בדיקות.. מדוע לא אמר יש לך דלקת בשתן?? הוא הרי לא יודע כלום הוא חדש בעניין שלי.. תעבור תסתכל, אני שכחתי להגיד לו שלקחתי אנטיביוטיקה אך הוא רואה בדיקות למה הוא לא אומר דלקת.. למה לא שואל לקחת משהו עבור זה??? מזל שרופאת המשפחה ראתה ונתנה לי...
    האם כך רופא נשים צריך לנהוג ?? לא לשים לב זה מה שאני שואלת..זה הרי הריון ועוד אחרי ivf..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דלקת, תחליפי לרופא אחר

פרופ` דוד בידר
    18/08/2021

לא ברור.
    את כותבת שהלכת לרופא משפחה חדש והוא לא ראה ואחר כך שואלת לגבי רופא נשים.מה היעוץ שאת רוצה לקבל?
    אם את יושבת שרופא הנשים לא יסודי תחליפי לרופא אחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.

טלי
    19/08/2021

רופאת המשפחה לא חדשה הרופא שממשיך איתי כרגע אחרי שסיימתי עם רופא פרטי ואת טיפולי הפוריות הוא כן רופא חדש לי...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ` דוד בידר
    19/08/2021

אם את חושבת שהרופא שעושה מעקב לא מספיק בשבילך תנסי להחליף

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו