בהפרשות בהריון.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בהפרשות בהריון.
    טלי
    22/08/2021

אני בהריון כבר חודש( אחרי טיפולי ivf) עד לפני שבוע עוד לקחת דופסטון וקרינון על פי הרופא . כבר לא לוקחת כאמור. היו לי הפרשות של קרינון לבנות חומות בזמן שלקחתי קרינוןהבנתי שזה דם ישן שנשאר וזהו כבר אין לי נראה לי הפרשות כאלה כי כמו שאמרתי סיימתי לקחת קרינון, לפני כמה ימים התחילו לי הפרשות חומות בהירות דלילות כאלה רגילות כמו שיש לפני מחזור... מה אתה חושב ??? כבר שלושה ימים יש לי את ההפרשות החומות
    בהירות האלה .. מה עושים ?? בבקשה תשובה האם זה בסדר ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בהפרשות בהריון.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות הן של דם ישן

פרופ` דוד בידר
    23/08/2021

הפרשות חומות הן של דם ישן שהיה בנרתיק.
    אם בדיקת האולטרה סאונד תקינה אז אין משמעות להפרשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך ההפרשות

טלי
    24/08/2021

גם היום 24.8 ההפרשות עדיין ממשיכות , הפרשות בצבע חום בהיר ולא סמיך... וכבר עבר שבוע מסיום הקרינון... זה עדיין תקין לדעתך?
    יש לי דרך לברר שהכל בסדר איך אברר באולטרסאונד? האם צריכה הפנייה ? או לדעתך אני יכולה להיות שקטה?? פשוט מראה לי מוזר שאני בהריון ויש את ההפרשות האלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהיריון יש כל מיני הפרשות

פרופ` דוד בידר
    24/08/2021

בהריון עש כל מיני הפרשות ומה שקובע זוהי בדיקת האולטרה לבדיקת דופק העובר.
    אם יש דופק אז הכל תקין .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו