חישוב שבועות ההריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חישוב שבועות ההריון
    טלי
    23/08/2021

איך אני יודעת איזה שבוע אני?
    אני בהריון ברוך השם אחרי טיפול ivf והייתי שמחה לדעת איך החישוב של השבועות האם זה לא מרגע תאריך ההחזרה מתחיל החישוב ?? או שזה מהמחזור האחרון שהיה עוד בשלב הרבה יותר מוקדם של זה .. לא ממש הבנתי .. הרופא אמר לי משהו אבל בגלל שיש לי בדיקות שאני אמורה לעשות חשוב לי לדעת שהוא אכן מדייק ולכן שואלת איך נעשה החישוב בהתחשב שעשיתי טיפול ivf והחזרה בתאריך מסויים.
    שוב רוצה לדעת בגלל שיש לי בדיקות שנעשים בשבועות מסויימים של ההריון..
    הרופא הפרטי שטיפל בי רשם משהו ואז השני רופא קופת חולים רשם לי אך זה נראה לי לא מתאריך ההחזרה יכול להיות?
    יכול להיות שמחשבים את זה עוד לפני תאריך ההחזרה ?? לא הבנתי ...
    אשמח לעזרה . תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חישוב שבועות ההריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון מחשבים מהיום הראשון של הוסת האחרון

פרופ` דוד בידר
    24/08/2021

הריון מחשבים מהיום הראשון של הוסת האחרון. באופן טבעי הביוץ
    קורה ביום ה14 ולכן כאשר יש ביוץ בטיפולי הפריה מורידים 14 יום אחורה וכאשר מחזירים עובר בן 3 ימים סופרים אחורה 17 יום ,ואז זה יום הראשון של הוסת האחרון ,ולפי זה מחשבים גיל הריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חישוב שבועות. הריון המשך

טלי
    24/08/2021

אם כך זה בסדר שתאריך הווסת האחרונה שלי (כתבתי את זה ברגע שקיבלתי ווסת ולכן בוודאות היה ב 16.6 אבל הרופא במכתב רשם לי 13.6 ?? אכן השאיבה הייתה ב 27.6 וההחזרה הייתה ב 30.6 אחרי 3 ימים אני פשוט רוצה לוודא שאכן הכל בסדר או שאני צריכה לפנות לרופא ליידע אותו..
    פשוט יש בדיקות עכשיו שכבר נעשים לפי השבוע בו נמצאים ואם אני אחשוב לפי 16.6 זה יוצא שאני בשבוע אחר לעומת שאם אחשב לפי ה 13.6. וזה חשוב לי עכשיו למשל לשקיפות עורפית לכן ממש חשוב לי לדעת שזה בסדר מה שהרופא חישב כי כמו שאמרתי לפי העובדות בשטח קיבלתי מחזור ב 16.6 והוא רשם לי 13.6
    האם זה נראה לך בסדר ? אין לי ממה לדאוג ? אני לא צריכה לפנות לרופא ולומר לו מה רשום אצלי. פשוט חשוב לי שהכל יהיה בסדר ב"ה בגלל הבדיקה והזמנים שלה ושהכל יהיה טוב
    פשוט להתייחס לפי ה 13.6 תמיד ??
    חשוב לי להיות רגועה ושקטה בעניין..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללכת לפי מה שהרופא שלך קבע

פרופ` דוד בידר
    24/08/2021

ללכת לפי מה שהרופא שלך קבע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה הקודמת

טלי
    24/08/2021

ז"א לא משנה אם ב 13.6 בכלל לא היה תאריך הווסת אלא רק ב16.6 והוא מחשב לי את שבועות ההריון מה 13.6 זה בסדר?
    רק מוודא שהבנתי נכון אותך ....

סליחה אם שיגעתי עם השאלות
    תודה פשוט רוצה שהכל ייצא טוב ב"ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלתך כן

פרופ` דוד בידר
    24/08/2021

כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו