מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חישוב שבועות ההריוןטלי23/08/2021
איך אני יודעת איזה שבוע אני?
אני בהריון ברוך השם אחרי טיפול ivf והייתי שמחה לדעת איך החישוב של השבועות האם זה לא מרגע תאריך ההחזרה מתחיל החישוב ?? או שזה מהמחזור האחרון שהיה עוד בשלב הרבה יותר מוקדם של זה .. לא ממש הבנתי .. הרופא אמר לי משהו אבל בגלל שיש לי בדיקות שאני אמורה לעשות חשוב לי לדעת שהוא אכן מדייק ולכן שואלת איך נעשה החישוב בהתחשב שעשיתי טיפול ivf והחזרה בתאריך מסויים.
שוב רוצה לדעת בגלל שיש לי בדיקות שנעשים בשבועות מסויימים של ההריון..
הרופא הפרטי שטיפל בי רשם משהו ואז השני רופא קופת חולים רשם לי אך זה נראה לי לא מתאריך ההחזרה יכול להיות?
יכול להיות שמחשבים את זה עוד לפני תאריך ההחזרה ?? לא הבנתי ...
אשמח לעזרה . תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הריון מחשבים מהיום הראשון של הוסת האחרון
פרופ` דוד בידר24/08/2021הריון מחשבים מהיום הראשון של הוסת האחרון. באופן טבעי הביוץ
קורה ביום ה14 ולכן כאשר יש ביוץ בטיפולי הפריה מורידים 14 יום אחורה וכאשר מחזירים עובר בן 3 ימים סופרים אחורה 17 יום ,ואז זה יום הראשון של הוסת האחרון ,ולפי זה מחשבים גיל הריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחישוב שבועות. הריון המשך
טלי24/08/2021אם כך זה בסדר שתאריך הווסת האחרונה שלי (כתבתי את זה ברגע שקיבלתי ווסת ולכן בוודאות היה ב 16.6 אבל הרופא במכתב רשם לי 13.6 ?? אכן השאיבה הייתה ב 27.6 וההחזרה הייתה ב 30.6 אחרי 3 ימים אני פשוט רוצה לוודא שאכן הכל בסדר או שאני צריכה לפנות לרופא ליידע אותו..
פשוט יש בדיקות עכשיו שכבר נעשים לפי השבוע בו נמצאים ואם אני אחשוב לפי 16.6 זה יוצא שאני בשבוע אחר לעומת שאם אחשב לפי ה 13.6. וזה חשוב לי עכשיו למשל לשקיפות עורפית לכן ממש חשוב לי לדעת שזה בסדר מה שהרופא חישב כי כמו שאמרתי לפי העובדות בשטח קיבלתי מחזור ב 16.6 והוא רשם לי 13.6
האם זה נראה לך בסדר ? אין לי ממה לדאוג ? אני לא צריכה לפנות לרופא ולומר לו מה רשום אצלי. פשוט חשוב לי שהכל יהיה בסדר ב"ה בגלל הבדיקה והזמנים שלה ושהכל יהיה טוב
פשוט להתייחס לפי ה 13.6 תמיד ??
חשוב לי להיות רגועה ושקטה בעניין..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהללכת לפי מה שהרופא שלך קבע
פרופ` דוד בידר24/08/2021ללכת לפי מה שהרופא שלך קבע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלה הקודמת
טלי24/08/2021ז"א לא משנה אם ב 13.6 בכלל לא היה תאריך הווסת אלא רק ב16.6 והוא מחשב לי את שבועות ההריון מה 13.6 זה בסדר?
רק מוודא שהבנתי נכון אותך ....
סליחה אם שיגעתי עם השאלות
תודה פשוט רוצה שהכל ייצא טוב ב"ה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך לשאלתך כן
פרופ` דוד בידר24/08/2021כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)