הכתמה מוזרה פחות משבוע מסיום המחזור

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הכתמה מוזרה פחות משבוע מסיום המחזור
    דינה
    03/09/2021

שלום
    גילי 47(בעוד כחודשיים)ובעברי 2 לידות מהריונות ספונטניים ולא מזמן היה לי מחזור של 26 ימים שבו תועדה בטא 16.אחרי זה היה מחזור 23 ימים ואחריו 21 ואז הגיע מחזור של 27 ימים שאני מניחה שגם היתה בו בטא חיובית(כי בזה של ה-26 כאמור תועדה בטא חיובית)אבל לא מתועדת.המחזור של ה-27 הסתיים בתחילת השבוע הזה והוא היה רגיל.נמשך 3-4 ימים והבוקר בערך 4-5 ימים מסיום המחזור הזה של ה-27 הופיע בתחתונים הכתמה חומה.האם להתעלם מזה או שזה יכול להעיד על משהו?אולי על השתרשות?
    לכאורה זה לא סביר שבגילי תהיה השתרשות אבל אם במיקרה כן אני רוצה לדעת על זה מההתחלה כי כבר היה לי מיקרה מצער לפני 4 שנים שהיה לי איחור משמעותי במחזור ולא העלתי בדעתי שזה היריון ולא עשיתי בטא,ולא נישמרתי ולא נזהרתי(עשיתי דברים שלא עושים בהיריון ואז כשהיו 22 ימי איחור התחילו דימומים,ויומיים אחרי שהם התחילו נידגמה בטא של 4,100.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זיהוי מוקדם מתאפשר באמצעות בדיקת ביטה החל מיום ה-12 לאחר הביוץ

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    03/09/2021

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו