יש מקום לחשש ? לקראת שאיבה והחזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• יש מקום לחשש ? לקראת שאיבה והחזרה
    מטופלת ivf
    28/09/2021

אתמול במעקב זקיקים כשהמתנתי ארוכות לבדיקת הדם ביחד עם הבחורה הנחמדה שהייתה לפני באולטרסאונד, בשיחה שהתפתחה היא אמרה שראתה על התחתון שלה הרבה מהזרע מהיחסים שקיימה עם בעלה באותו בוקר . במרפאה היה מקום מאוד קטן של שיש לשים את התחתונים, האם ייתכן ששמנו שתינו באותו מיקום את התחתון בבדיקה והצד הפנימי של התחתון שלי נגע בזרע של בעלה שאולי נשפך על השיש עליו שמתי את החלק הפנימי של התחתון שלי ? (היה עם תחבושת ואני חוששת שאם כן זה לא נספג ועלול היה לגעת בנרתיק שלי). הייתי ממש אחריה בבדיקה וזה קצת מלחיץ אותי.
    יש מקום לחשש לדעתך ? זרע יכול להפרות כך? או שאין ויכולה להמשיך את הסבב כי יש ודאות של הפרייה מזרע מבעלי...
    אני לקראת שאיבה והחזרה..
    תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא סביר ואין שום חשש לכך

פרופ` דוד בידר
    28/09/2021

אין שום חשש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לך פרופ' בידר מוסיפה עוד שאלה

מטופלת
    28/09/2021

במידה ויש איכשהו זרע בצוואר הרחם ייתכן וישאבו בשאיבה גם זרע בצינורית או שאין דבר כזה ויכולה להיות רגועה שישאבו רק ביציות שלי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אך אין דבר כזה

פרופ` דוד בידר
    28/09/2021

אין דבר כזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו