מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- 5 ימי איחור ובדיקה בייתית שליליתדינה29/09/2021
שלום לכם
בת כמעט 47(בעוד חודש)
כאמור בפנייה הקודמת ווסת רגילה בת 3-4 ימים שהתחילה ב-27.8 לפני חודש.
4-5 ימים אחרי סיום ווסת זו היו הפרשות חומות יחסית קלות במשך כיומיים.ניפסקו ב-5.9
בדירת הריון בייתית שלילית ב-15.9
וב-20.9 ביקור אצל רופא הנשים והפיריון שעשה בדיקה ובין היתר אמר שאין ציסטות ושהוא לא רואה שום דבר חריג.וגם ציין שלהערכתו הביוץ היה"לפני 10 ימים"(כלומר בסביבות 10.9)
ולכאורה הבוקר לפי דבריו בעניין הביוץ-יש 5 ימי איחור וכאמור בדיקה בייתית נוספת ושלילית.
אני תוהה אולי אני לא משתמשת נכון בערכת הבדיקה למרות שקראתי את ההוראות.
מתי לפי התאור לעיל להערכתכם כדאי לבצע בדיקת דם להריון אם בכלל?סביב איזה תאריך?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון תבהיר את המצב
פרופ` דוד בידר29/09/2021בגילך הסיכויים להריון , למעשה, לא קיימים למרות דיווחים שיתכנו הריונות.
בגילך הוסתות לא סדירות ולרוב אין ביוצים.
אם תעשי בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון נגיד לך בדיוק מה הולך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההבדיקות שהמלצת אסטרוגן ופרוגסטרון ובאותה הזדמנות גם בטא
דינה29/09/2021חזור בבקשה לפנייה ההתחלתית אם יש בכך צורך.
החלטתי בעקבות תשובתך שביום חמישי הבא 7.10 כשיהיה כמעט חודש(27 ימים)מאז הביוץ שהרופא לכאורה זיהה באולטרסאונד,ואם עד אז לא אקבל ווסת-לעשות את הבדיקות שהמלצת אסטרוגן ופרוגסטרון ובאותה הזדמנות גם בטא.
האם העיתוי של הבדיקה שאני מתכננת לעשות יהיה רלוונטי כדי שתגידו לי בדיוק מה הולך?או שכדאי להקדים את הבדיקה?(ואם להקדים-אז לאיזה תאריך בערך?)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא מזהים ביוץ באולטרה סאונד
פרופ` דוד בידר30/09/2021לא מזהים ביוץ באולטרה סאונד אם אין במקביל בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון.
לכן אם היית עושה היום את הבגיקה הייתי יכול להגיד לך מה קורה איתך.
כל מה שאת עודה זה לא רלונטי כל עוד לא ברור מה קורה בדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)