שאלות לגבי פרוצדורת הבדיקות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות לגבי פרוצדורת הבדיקות
    אנונימי
    24/10/2021

שלום, יש לי שאלה לא שגרתית אך מטרידה אותי מאוד ואין לי את מי לשאול. כשהתלוננתי נאמר לי שכולם נוהגים כך. השאלה שלי היא מדוע בבדיקת us זקיקים בקופות חולים הרופאים לא מקפידים על כפפות או חיטוי ידיים בין מטופלת אחת לשניה, ויש רופאים שאף מגדילים לעשות ונוגעים באשפה לפני הבדיקה (כדי לדחוף את הנייר המלוכלך) ומיד נוגעים במכשיר הus ובקונדום. האם לא ניתן להידבק ככה מזיהום או קורונה? מאז חוששת מאוד לבצע את הבדיקות.
    מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להידבק בקורונה זה לא יקרה וזיהום אחר גם הוא לא קשור

פרופ` דוד בידר
    25/10/2021

להידבק בקורונה לא יקרה ,וזיהום אחר גם הוא לא כל כך קשור לבדיקות על ידי אולטרה סאונד נרתיקי..
    בכל אופן יש משום הצדק ב הרגשתך ואת יכולה לדבר עם האחות האחראית ולהסב תשומת ליבה שכל העניין מפריע לך והיא יכולה לבקש ממבצע הבדיקה להקפיד על חבישת כפפות או על נטילת ידיים,
    או גם לדבר עם הרופא ולומר לו שזה מפריע לך ומה הוא חושב על צורת העבודה הזו.
    אפשרות נוספת היא לברר היכן עושים בדיקות כאשר עושות את זה טכנאית, הן יותר מקפידות על תהליכי הבדיקה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על המענה לשאלה שלי

אנונימי
    25/10/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו