"התאוששות"מערכת הרביה לאחר מאמץ

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• "התאוששות"מערכת הרביה לאחר מאמץ
    אלי
    27/10/2021

שלןם לך.
    ב-27.8 לפני כחודשיים אשתי קיבלה ווסת.היא בת 47 ואני 50.
    בביקור אצל רופא הנשים והפיריון שלה ב-20.9,בין היתר הוא אמר על סמך אולטרסאונד שלהערכתו הביוץ היה"לפני 10 ימים",כלומר סביב 10.9.
    הווסת הבאה הגיעה ב-1.10 ולכן אנו מניחים שבמחזור שהתחיל ב-27.8 היה היריון כימי לא מתועד.
    המחזור שהתחיל ב-1.10 היה בן 20 ימים בלבד(ווסת הגיעה ב-21.10)
    אתמול(26.10)בערב כתוצאה מנסיבות מסויימות,יצא לי לפלוט זרע פעמיים,כשבין פליטה לפליטה רק שעה הבדל.
    כמה ימים להערכתך לאור הנסיבות הנ"ל, אני"צריך"לתת למערכת הרביה שלי להתאושש ולהתחיל לקיים עם אשתי יחסים יום כן יום לא(כי אנחנו כבר לא במעקב ביוץ בגלל גילה)בנסיון להשיג היריון(למרות הסיכוי הקלוש להשיג אותו בגלל הגיל)?
    הערות-בבדיקת זרע לפני 4-5 חודשים התברר שלפי שיקלול כלל הפרמטרים,מדובר בזרע יחסית טוב ,ובפעם הקודמת שפלטתי לפני הערב האינטנסיבי של אתמול-היה יומיים לפני זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל עניין ההתאוששות לא קיים ולא היה שום היריון כימי

פרופ` דוד בידר
    27/10/2021

לא היה שום הריון כימי.
    אתה יכול לקיים יחסים יום יום או יום כן יום לא הריון לא יהיה וכל עניין ה״התאוששות״ לא קיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו