מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לאחר שאיבה עם גירוי יתר שחלתיורד31/10/2021
שלום,
אני שישה ימים לאחר שאיבת ביציות בטריגר של דקפפטיל, עם גירוי יתר שחלתי, כך שלא בוצעה החזרת עוברים.
טרם קיבלתי מחזור (כעת אני ארבעה ימים לאחר הפסקת התמיכה)
מצב השחלות בבדיקת אולטרסאונד מהיום:
שחלה ימין 38/47 מ"מ עם שני החזרים עכורים 16 מ"מ ו 33 מ"מ
שחלה שמאל 47/67 מ"מ שני החזרים עכורים מובילים 30 מ"מ ו 34 מ"מ
בדיקות דם: אסטרוגן 535, LH 0.8, פרוגסטרון 8
שאלותי הן:
1. עד מתי אני צריכה להיות במנוחה? אני רוצה לטוס לחו"ל בעוד כמה ימים. האם יש בכך סיכון?
2. האם יש טעם בביצוע בדיקות אולטרסאונד פעמיים בשבוע כרגע? או שפשוט צריך לחכות איזה שבועיים עד לאולטרסאונד הבא בתקווה שהכל יסתדר?
תודה,
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אם את מרגישה טוב אין מניעה מטיסות
פרופ` דוד בידר31/10/2021לא ציינת את מימדי הגירוי השחלתי, מספר ביציות, רמות אסטרוגן וכו.
אין טעם בשום בדיקות אלא לחכות ,ואם קיבלת רק דקפפטיל אז לא יהיה גירוי.
כל העניין זה ההרגשה שלך.
אם את מרגישה טוב ואין כאבי בטן משמעותיים את גם לא צריכה שום בדיקות ומעקב ותוך חודש הכל יחלוף.
לעניין הטיסה, שוב זה תלוי ב הרגשתך הכללית.
אם מרגישה טוב אין מניעה מטיסות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - גירוי יתר שחלתי וטיסה
ורד01/11/2021תודה רבה פרופ' בידר!
להשלמת התמונה נשאבו 14 ביציות, אסטרוגן 14000, חמישה ימים היה כאב קל/כובד בהליכה/חוסר נוחות באזור הבטן התחתונה מאז השאיבה. אתמול עבר הכאב וגם סימנים ראשונים של מחזור. הטיסה בעוד שלושה ימים שזה יהיה 10 ימים מהשאיבה... פשוט נאמר לי שיש צורך במנוחה עד חזרת השחלות לתקינותן ולכן גם ההתלבטות לגבי הטיסה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם את מרגישה טוב אז יכולה לטוס
פרופ` דוד בידר01/11/2021אם מרגישה טוב יכולה לטוס
וסת יגיע בקרוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוסת הגיע ומתי הגירוי יסתדר
ורד03/11/2021תודה רבה פרופ' בידר. כמה זמן בדרך כלל לוקח למצב כזה להסתדר (רשמתי בהודעה המקורית את ממצאי האולטסאונד שישה ימים אחרי השאיבה)? יתכן שאפסספס את החודש הבא?...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברגע שהגיע וסת כל יום יהיה יותר טוב
פרופ` דוד בידר03/11/2021ברגע שהגיע וסת כל יום יהיה יותר טוב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)