ערכי tsh גבוהים משפיע על כניסה להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ערכי tsh גבוהים משפיע על כניסה להריון
    יארה
    06/11/2021

האם לדעתך ערכי tsh גבוהים יכולים לעקב היריון כי אני מאז שנה אני מנסה להכנס להריון ולא מצליחים והכל אצלי בבדיקות דם והרמונים תקינים ולבעלי גם ובדיקת זרע תקינה ..מדובר במחזור סדיר ולקחתי כדורי אלטרוקסין 50 וחזר לערך תקין המלצת רופא משפחה לקחת כדור יום כן ויום לא לשמור על הערך שיהיה בנורמל ועד עכשיו אני לא נכנסת להריון מה אפשר לעשות במצב שלי
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערכי

פרופ` דוד בידר
    06/11/2021

הסיבה היא לא בגללה TSH הגבוה.
    האם היית פעם בהריון?
    במידה ולא יש לטפל לפי פרוטוקול של עקרות לא בורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת ביוץ לאחר בדיקת pap

יארה
    06/11/2021

עשיתי בדיקת pap והיה תקין עשיתי גם אולטרסאונד הרבה פעמים והיה לי ביוץ חזק והכל היה תקין.. אף פעם לא נכנסתי להריון ולא הייתי יודעת מתי יש לי ביוץ אז נתנו לי מכשיר בודק את החום והוא מעדכן אותי מתי הביוץ
    Tvus רחם במראה תקין רירית פוליקולרית סדירה שחלות במראה תקין עם afc תקין זקיק ל 13 מ״מ זה הייתה התוצאה מבדיקת אולטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדיקה הייעודית המומלצת לקביעת האיכות ההורמונלית של הביוץ הנה בדיקה לפרוגסטרון כ-7 ימים לאחר הביוץ המשוער

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    06/11/2021

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו