הריון בגיל +42 לאחר הפלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון בגיל +42 לאחר הפלות
    עירית
    16/11/2021

שלום פרופסור
    ילדתי את בני לקראת גיל 40, הריון ספונטני שבא בקלות.
    כאשר הוא היה בן שנה נכנסתי שוב להריון והעובר נפל בשבוע 8 לאחר שנצפה דופק. לאחר חודשיים עברתי הריון כימי, לאחר עוד חודשיים עוד הריון כימי, לאחר חצי שנה עוד הריון כימי (עם קלקסן לפי משקל גוף ופרבליפ). לאחר מספר חודשים ביום הולדתי ה 42 לקחתי ביציות מוקפאות שלי מגיל 36 וגיליתי הריון עם בטא 12. לקחתי פרדניזון ולאחר מכן הוספתי זריקות אוביטרל הבטא נסקה עם הפרדניזון אך ההריון נעצר עם שק ריק. בעקבות אבחון ביצענו בדיקות מעבדה ויש לנו dq-alpha match באלל 03:01. סופסוף איתרנו את הבעיה ויש לנו אישור ל ivig.
    מאז חלפו 4 חודשים ורק שמרתי עוברים ולא ניסיתי להכנס להריון. גם בזה אני לא מצטיינת, בקושי מגיבה להורמונים אם בכלל.
    למעשה עברו 8 חודשים מאז הפלה 4 שזו הפעם האחרונה אשר בודאות בה נכנסתי להריון עם ביציות מאותה העת. האם יש לי עדיין סיכוי סביר להכנס להריון?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון בגיל +42 לאחר הפלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון

פרופ` דוד בידר
    16/11/2021

תעשי פרופיל הורמונלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו