שאלה לגבי ירידת ערך הפרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • שאלה לגבי ירידת ערך הפרוגסטרון
    שאלה דחופה
    25/11/2021

    שלום רב, היום 8 ימים אחרי החזרה ביצעתי בדיקת דם ונחרדתי מהתוצאות,
    E2-261.5 pg
    P- 13.35ng שזה 42.45 בננומול אם אני לא טועה?
    הערכים ירדו משמעותית מבדיקת דם שביצעתי יום אחרי ההחזרה שאז הערכים היו-
    E2- 1688.8 pg
    ופרוגסטרון- 17.94 Ng שזה 57 בננומול ?
    אני מקבלת תמיכה של 800 מ"ג אוטרגוסטאן ביום.
    מה ניתן לעשות? האם בגלל שיום אחרי החזרה הפסקתי זריקות בגלל שכאב נורא והמשכתי נירות?
    האם ניתן להגיד שההחזרה לא נקלטה?
    האם צריך להפסיק עכשיו הכל?
    בבקשה תעזרו לי.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי ירידת ערך הפרוגסטרון

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • ערכי פרוגסטרון עדיין גבוהים עקב התמיכה

    פרופ' דוד בידר
    25/11/2021

    ערכי פרוגסטרון עדיין גבוהים עקב התמיכה אך ירידה כוללת של ההורמונים מרמזת על חוסר השרשה היות והעובר המשתרש מתחיל להפריש אסטרוגן ופרוגסטרון.
    תוספת תמיכה לא תגרום לכך שפתאום העובר יקלט.
    גם אם לא לוקחת זריקה או תמיכה נוספת לא זה מה שיגרום לאי קליטה.
    הקליטה היא כאשר מבנה העובר תקין ולא כי יש ירידה בהורמונים.
    בכל אופן הכל יכול להיות, למרות שנראה כי לא נקלט יש לעשות בדיקת הריון.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • להמשיך עוד שבוע ימים עם 800 מ"ג

    שאלה
    25/11/2021

    תודה. אז להמשיך עוד שבוע ימים עם 800 מ"ג אוטרגוסטאן ביום?!
    זה לא יותר מדי ולא לחינם ?

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • צריך לקחת עד לבדיקת ההיריון

    פרופ' דוד בידר
    25/11/2021

    800 זה מינון בסדר כתמיכה.
    צריך לקחת עד לבדיקת הריון.

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


