טיפול באמצעות לטרזול וזריקת אוביטרל

מנהל הפורום

פרופ` דוד בידר
פרופ' דוד בידר
פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום
 
  • טיפול באמצעות לטרזול וזריקת אוביטרל
    ליז
    28/11/2021

    היי,
    מביקור ראשון אצל רופא פיריון הומלץ לי טיפול באמצעות לטרזול וזריקת אוביטרל. האם השילוב הנל סביר לשלב התחלתי ואינו אינטנסיבי מידי?
    בנוסף, האם ניתן להתחיל בטיפול ובלקיחת הלטרזול בכל יום אקראי במהלך החודש או שיש משמעות ביחס לימי המחזור? סיימתי לפני מס' ימים מחזור ראשון שקיבלתי לאחר מס חודשים של הפסקת גלולות ולא בטוחה מתי המחזור הבא עתיד לבוא.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מהי האבחנה לאי הפוריות שלך

    פרופ' דוד בידר
    29/11/2021

    הכל תלוי מהי האבחנה לאי הפוריות שלך.
    אחד הטיפולים בבעיות ביוץ אילו הן התרופות שציינת .
    את הכדורים נותנים ביום 4-5 של הדימום הוסתי ואת האוביטרל נותנים כאשר יש זקיקים גדולים.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • האבחנה היא היעדר מחזור וביוץ סדירים

    ליז
    29/11/2021

    תודה רבה על המנה המהיר. האבחנה היא אכן היעדר מחזור וביוץ סדירים בשל שחלות פוליציסטיות. ציינת שאת הכדורים לוקחים בזמן דימום, מה קורה במצב כמו שלי שהמחזור מגיע לעיתים רחוקות, האם יש צורך לחכות עם הטיפול עד לקבלת המחזור, שיכול להגיע גם בעוד מספר חודשים?
    את הבדיקות ההורמונליות גם ביצעתי לא בזמן מחזור ולכן התוצאות לא ברורות.
    Fsh תקין וlh וe2 גבוהים מאוד. בדיקת פרוסטסטרון לא ביצעתי.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • אפשר להתחיל גם ללא דימום אם עושים בדיקת דם

    פרופ' דוד בידר
    29/11/2021

    אפשר להתחיל גם ללא דימום אם עושים בדיקת דם לאסטרוגן ופרוגסטרון ,ואם הם נמוכים כמו בוסת אז אפשר, או אפשר לתת גלולות ל 10 ימים ואז יגיע וסת ואז להתחיל.

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


