IVF

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• IVF
    שירי
    19/06/2008

שלום לדר', אני לאחר 2 הפריות בשניהם הוחזרו עוברים בדרגה בינונית, הפריה ראשונה הריון כימי
    לאחר בדיקות לזרע ישבנו עם הרופא לדיון והוא אמר שהזרע בעייתי מאוד ולא תקין....
    (תאי זרע בודדים בלבד) אצלי הכל תקין יש לי 2 בנות מנישואים קודמים, בעלי החליט שהוא רוצה להשתמש בזרע של תורם הרופא המליץ לבצע טיפול של חצי תורם וחצי מבעלי על מנת לאבחן יותר את הבעיה בעוברים. האם כדאי לעשות זאת? האם זה יתן משהו או שכדאי לנצל את כל הביציות לתורם? כי אצלי התגובה חלשה בהפריה הראשונה נשאבו 7 ובשניה נשאבו 4.

תודה וסליחה על האורך
    לינוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    IVF

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לינוי שלום

פרופ' שחר קול
    19/06/2008

לדעתי, ללכת רק על זרע הבעל.
    הריון עם זרע תורם לא דורש IVF. אני מבין שלך אין בעיות פריון.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

שירי
    19/06/2008

אבל הרופא אמר שהזרע בעייתי מאוד ויהיה קשה לקבל ממנו עוברים באיכות טובה.
    קיבלתי פרוטוקול קצר של גונל 450 יח' למשך 6 ימים לאחר מכן להתחיל מנוגון 6 אמפ' ליום
    וצטרוטייד ( האם זה לא מינון גבוה )? בפרוטוקולים הקודמים היה טיפול בדקקפטיל.

אז אם אני כבר עושה IVF שלישי אתה ממליץ לעבור הפריה מבעלי בלבד ולא לבצע את הטיפול חצי חצי...

תודה לינוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    19/06/2008

את מקבלת מינון מקסימאלי.
    בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו