עשיתי צילום רחם ויש לי סתימה בצד שמאל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עשיתי צילום רחם ויש לי סתימה בצד שמאל
    יארה
    23/12/2021

שלום רציתי לברר לגבי הטיפול שאני עוברת שאני מאז שנה וחצי ומנזים להיכנז להריון ולא מצליחים עשיתי בדיקות דם ובדיקות מיוחדת והכל יצא תקין רק ה tsh היה גבוה קבלתי כדורים וירד לערך הנורמאל עשיתי היום צילום רחם והיה לי סתימה בשתי הצדדים ופתחו רק צד הימין ויש דימום אבל צד שמאל לא הצליחו לפתוח האם זה קריטי ומה עושים במצב כזה ואם יהיה ביוץ בצד ימין אפשר להיכנס להריון או צריך שיהיה גם צד שמאל פתוח
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אם את סביבות 30 אפשר לנסות להרות חודשיים שלושה

פרופ` דוד בידר
    25/12/2021

תלוי בגילך.
    אם את סביב 30 אפשר לנסות להרות חודשיים שלושה .
    אם את מעל גיל 35 יש לעבור להפריה חות גופית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בת 23 אז יכולים להצליח והמצב לא חמור

יארה
    25/12/2021

אני בת 23 ולפני 5 שנים עדיתי ניתוח בבטן ל אפנדציט ובדיקת הזרע היא 69% מהיר אז יכולים להצליח והמתב לא חמור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן יש לי מחזור סדיר

יארה
    25/12/2021

יש לי מחזור סדיר ביוץ בזמן וגם ביוץ חזק יחסית אז יש סיכוי להיכנס להריון טבעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמובן

פרופ` דוד בידר
    25/12/2021

תנסי להרות חודשיים שלושה ואם לא הולך להפריה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו