האם זה הריון או לא

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם זה הריון או לא
    אני
    20/01/2022

הי לפני חודש ושבועיים עשיתי הזרעה ,כתמיכה קיבלתי 7 ימים אחרי אוביטרל,
    14 יום אחרי ההזרעה הופיע דימום לא כמו מחזור ליומים דימום עם הרבה ריר , בהוראת הרופאה הלכתי לעשות בדיקת דם ביום השני למחזור , האסטרדיול -600 LH-0.38 פרוגסטרון-1.7 בטא 1.20.
    הרופאה אמרה לי לבוא לאולטראסאונד, כשהגעתי ראתה ציסטות בשתי השחלות , אמרה שזה לא הריון ונתנה דופסטון ל7 ימים 3 פעמים ביום כדי להביא מחזור שוב ושזה יוריד את הציסטות, שבוע אחרי סיום הכדורים לא הופיע מחזור ,
    יומים אחר כך עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית דיגיטלית +3 האם זה הגיוני ?
    (לא קיימנו יחסים שבועיים אחרי תחילת הדימום)
    אשמח לתשובה תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זה הריון או לא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם

פרופ` דוד בידר
    20/01/2022

הריון לא כל כך הגיוני.
    תעשי בדיקת דח ואז נראה מה קורה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הריון או לא

אני
    21/01/2022

הי לפני חודש ושבועיים עשיתי הזרעה ,כתמיכה קיבלתי 7 ימים אחרי אוביטרל,
    14 יום אחרי ההזרעה הופיע דימום לא כמו מחזור ליומים דימום עם הרבה ריר , בהוראת הרופאה הלכתי לעשות בדיקת דם ביום השני למחזור , האסטרדיול -600 LH-0.38 פרוגסטרון-1.7 בטא 1.20.
    הרופאה אמרה לי לבוא לאולטראסאונד, כשהגעתי ראתה ציסטות בשתי השחלות , אמרה שזה לא הריון ונתנה דופסטון ל7 ימים 3 פעמים ביום כדי להביא מחזור שוב ושזה יוריד את הציסטות, שבוע אחרי סיום הכדורים לא הופיע מחזור ,
    יומים אחר כך עשיתי בדיקת הריון ביתית שיצאה חיובית דיגיטלית +3 האם זה הגיוני ?
    (לא קיימנו יחסים שבועיים אחרי תחילת הדימום
    תוצאות של בדיקות דם אתמול ,
    אסטרדיול-582
    פרוגסטרון-1.8
    LH -0.38
    בטא -11800
    מזה אומר ואיך זה הגיוני ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו