איחור במחזור האם יתכן הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור האם יתכן הריון
    מרים רוזנבליט
    23/01/2022

שלום רציתי לדעת אני בת 44 המחזור האחרון שלי היה בין 14 12 לחודש דצמבר היום אני נמצאת כבר 23 לחודש ינואר המחזור שלי לא תמיד סדיר אבל לפי מה שאני רואה יש איחור מסוים עדין לא הגיע המחזור יש לי תופעות של הפרשות בצבע לבן צהוב וגם הרבה חולשה סחרחורות האם לאור הנתונים האלה יש איחור? והאם יתכן שיש הריון? בעבר נקלטתי ספונטני היתה הפלה רגילה היה הריון בטיפולים שגם נפל האם עכשיו יתכן הריון רגיל נוסף והאם כן יש איחור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור

פרופ` דוד בידר
    23/01/2022

תמעד שיש איחור בהגעת הוסת יש לשלול הריון. בגילך יותר סביר שזה עקב בעיות ביוץ.
    בכל אופן על ידי בדיקת בטא, אסטרוגן ופרוגסטרון נגיד לך בדיוק מה קורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור במחזור

מרים רוזנבליט
    23/01/2022

לתשובתך בדרך כלל עם יש איחור בווסת כבר קרוב לשבוע ימים ועדין לא ביצעתי שום בדיקת הריון יש לי תופעות של סחרחורת צרבות והפרשות בצבע לבן וצהוב למרות שאני בת 44 עדין יש לי כמויות מחזור רציניות לאחר בדיקות ומחזור תקין שאני מקבלת לציין שביוץ שלי לפי התאריך היה 12 לדצמבר וסיןם פוריות 16 דצמבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איחור

פרופ` דוד בידר
    24/01/2022

שאלת האם יכול להיות הריון ועניתי שזה , לדעתי, כנראה,לא הריון אל בנקום לנחש אםשר בבדיקות דם לדעת בדיוק מה קורה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו