החזרת עוברים אחרי 4 ימים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• החזרת עוברים אחרי 4 ימים
    מירי
    20/06/2008

שלום רב! עברתי שאיבת ביציות ביום חמישי ושאבו לי 16 ביציות ,למחרת התקשרו ואמרו שכל הביציות הופרו,הרופא החליט על החזרת עוברים רק ביום שני,הור רצה להחזיר לי עובר אחד וביקשתי שנים[אני בת 30 ,יש לי אנדומטריומה 2 ס"מ וחסימה בחצוצרה אחת] האם יכולתי לבקש החזרה גם של 3 עוברים על מנת להבטיח שלפחות ישרדו שנים ? מה עם יתר העוברים ? האם ניתן להקפיא את כולן ? אני מקבלת תמיכה ,אנדומטרין ,פרגינובה ,פרדינזון וציפורקסין ,הרופא אמר לי להזריק היום אוביטרל ולא חשב מתי ,באיזה שעה כדאי להזריק אם החזרת העוברים תהיה ביום שני בשעה 13:00? עדין יש לי כאבי בטן ,האם אפשר לקחת אדקס? שאלה אחרונה וחשובה ,האם החזרת העוברים ביום שני לא מאוחרת????? בדר"כ החזרת עוברים עד 48 שעות ץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החזרת עוברים אחרי 4 ימים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מירי שלום

פרופ' שחר קול
    20/06/2008

לרוב מחזירים עוברים לאחר יומיים או שלושה או 5 (שלב בלסטוציסטים).
    משרד הבריאות ממליץ על החזרת עד 2 עוברים (כלומר אחד או שניים) לנשים עד גיל 35.
    לגבי האוביטרל - יש לשקול הנושא בזהירות בשאלה של חשיפה לסיכון לגירוי יתר שחלתי.
    יש לשער שאנדומטרין יספיק כמקור תמיכה של פרוגסטרון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החזרת עוברים

שירה
    26/02/2011

לתשובתך אודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו