מה זה זקיק ממוטט?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה זה זקיק ממוטט?
    הוד
    19/02/2022

הי. עברתי שאיבה עבור שני זקיקים (אחד התפתח לגודל 20 והשני היה קטן יותר).
    לצערי התוצאה היתה זקיק ממוטט וזקיק ריק או משהו כזה...
    מה זה אומר זקיק ממוטט? האם זה אומר שהייתה ביצית ופספסנו אותה כי הגוף כבר בייץ למרות האוביטרול והדקקפטיל שהוזרקו 36 שעות קודם?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה זקיק ממוטט?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקיק ממוטט זה זקיק שהיה גדול ויפה בגודל 20

פרופ` דוד בידר
    20/02/2022

זקיק ממוטט זה זקיק שהיה עגול ויפה בגודל 20 נראה כאילו יצא ממנו האוויר וזאת עקב ביוץ ויציאת הנוזל של הזקיק.
    לפי מה שאת מתארת יש לך בעיה ברזרבה השחלתי .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך זקיק ממוטט

הוד
    20/02/2022

הי. תודה רבה!
    אכן יש לי רזרווה נמוכה.
    הטיפול הנוכחי היה חצי טבעי על פי רצוני לאחר שהטיפול הקודם היה עם כמויות אדירות של הזרקת הורמונים ואותן תוצאות... 2 זקיקים ריקים.
    1. אתה חושב שאם היינו עושים את השאיבה יום יומיים קודם, יש מצב שהייתה ביצית טובה והיינו תופסים את הזקיק לפני שהתמוטט?
    2. את הסבב הבא בעז"ה אעשה על פי הנחיות הרופא- נטילת גלולות 21 יום ואז דקפפטיל ואת כל שאר ההורמונים...
    האם גם לדעתך זה יכול לשפר את התוצאות? ואם יש לך טיפים או מידע שכדאי לי להבין ולדעת לפני הטיפול?
    תודה רבה!
    כמובן שאדבר על הכל גם עם הרופא שלי, פשוט יש עוד זמן עד לפגישה שלנו ואני מאד רוצה להבין...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שאת כותבת אין לך כבר ביציות תקינות

פרופ` דוד בידר
    20/02/2022

לפי מה שאת כותבת אין לך כבר ביציות תקינות.
    מה שחשוב זה רמות ההורמונים LH,E2 ו AMH
    לפי זה יודעים אם את עושה טיפולים סתם או לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו