מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מעקב זקיקיםיסמין20/06/2008
דוקטור שלום,
לפני כחודשיים ביצעתי הזרעה אשר לא הצליחה, שתיתי 2 ביום איקקלומין במשך 5 ימים ובזמן הנכון ,אחרי זריקת אוביטרל ,בוצעה ההזרעה.
ביום ה 12 למחזור היה לי רירית 6.6 ובצד שמאל 3 זקיקים : 11,13,15
וביום ה 14 למחזור היה לי רירית 9 ובצד שמאל 3 זקיקים : 13,16,18
ביום ה 17 בוצעה ההזרעה שלא הצליחה :-(
הפעם לקראת הזרעה שנייה בוצע אותו טיפול בדיוק רק שהפעם ביום ה12 למחזור התגלה זקיק אחד בגודל 11, רירית 6.5
מה יכולה להיות הסיבה שיש רק זקיק אחד אחרי כדורים בעוד שבטיפול הקודם היו 3?
האם זה אומר משהו על ההזרעה הקרבה????
האם יש אפשרות לחזק את הזקיקים עם מתן זריקות ?
תודה על העבודה המדהימה !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יסמין שלום
פרופ' שחר קול20/06/2008כל מחזור והתגובה שלו, למרות השימוש באותו מינון.
זה תקין.
זקיק של 11 ממ יגדל במשך מפסר ימים עד שיגיע למעל 20 - גודל מתאים לביוץ.
מציע שלא לתת במקביל זריקות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יסמין22/06/2008דוקטור שלום שוב,
הבוקר ביצעתי שוב אולטרסאונד והזקיק היחידי גדל רק ל 12 מ"מ.
האם זה מעיד על כך שגם הטיפול הזה לא יצליח?
מיואשת ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיסמין שלום
פרופ' שחר קול23/06/2008כנראה שהזקיק לא גדל בקצב הצפוי.
יתכן ומחזור זה אינו מוצלח.
אל יאוש - יש ברשותנו מגוון רחב של תרופות שיבואו לעזרך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
יסמין23/06/2008למה אתה מתכוון שלל של תרופות , מתי אני אוכל לקחת אותן למחזור הזה ?
או שאני אצטרך להמתין למחזור הבא?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלה נוספת...
יסמין24/06/2008דוקטור שלום,
אתמול בלילה כאשר נכנסתי לשירותים ראיתי שהייתה לי הפרשה חומה , מעין כתם חום בהיר.
וזהו זה נעלם , מה זה יכול להיות ?(אף פעם אין לי את ההפרשות האלו רק לפני מחזור)
האם זה אומר משהו לגבי הטיפול החודש ? עדיין לא בוצעה ההזרעה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול25/06/2008כנראה שמחזור זה אינו מוצלח
מציע לחזור אל הרופא המטפל ולהתייעץ איתו לגבי ההמשך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפשוט על סף ייאוש
יסמין26/06/2008דוקטור עכשיו נכנסתי לשרותים וגיליתי הפרשה כהה מאוד והרבה וגם קצת דם ממש כמו לפני שאני מקבלת מחזור . מה לעשות???.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפסקת טיפול
יסמין04/07/2008דוקטור שלום, בהמשך לכל ההתכתבות מלפני ביצעתי ב 29.6 מעקב זקיקים והזקיק נשאר 12 ללא כל שינוי. דיברתי עם רופא מטפל אחר(כי בביה"ח בכל פעם שמגיעים יש רופא אחר)והראתי לו תוצאות מחודש מאי של בדיקת שתן שיצא תרבית שתן מושבות במ"ל 100,000 POSITIVE ותוצאות של GLUCOSE(MG/DL) 69.3 כשערך נורמה מינימלי 70.00 וערך נורמה מקסימילי 110.00 ותוצאות של (INSULIN(PMOL/L 69.7 כשערך נורמה מינימלי 43.00 וערך נורמה מקסימילי 195.00 כאשר הוא ראה את התוצאות הוא אמר לי שיש לי סיכוי לחלות בסכרת בעתיד וזה יכול להשפיע על ההיריון בעתיד (הפלות מרובות / סכרת היריון וכו') דבר שהלחיץ אותי מאוד. ואמר לי שיש לי דלקת בשתן ונתן לי לשתות זינט 2 ביום 250 מ"ג במשך 7 ימים והפנה אותי לרופא אנדוקרינולוגיה לקבל שם טיפול תרופתי ובנוסף הוא אמר שצריך להפסיק את הטיפול למשך חודשיים והביא לי לשתות כדורים לקבל מחזור דופסטון וביום החמישי למחזור להתחיל לשתות גלולות יסמין במשך חודשיים. והכי חשוב זה שהוא הפסיק לי את הטיפול עכשיו למשך חודשיים , התייעצותי איך היא האם כדאי לי ללכת לרופא אחר או מה שהפרופסור אמר זה מה שצריך לעשות ? כי רופא משפחה שראה את הבדיקות דם אמר לי שאין לי שום סכרת וערער על החלטת הפרופסור. ממש אי לי מושג מה לעשות בבקשה תעזור לי... דרך אגב אני כבר 27 יום אחרי המחזור הראשון ועדיין לא קיבלתי מחזור האם זה אומר שאני לא אקבל גם?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנראה לי שדילגת עלי....
יסמין05/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבבקשה אני מחכה לתשובה..............
יסמין08/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)