פרופיל הורמונלי בת 39

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי בת 39
    Moriya Kadir
    28/03/2022

האם זה תקין?
    בנוסף מה יכולה להיות הסיבה שיוצא שלילי בבדיקת הריון, אציין שבהולנד לא עושים בדיקת בטא רק בדיקת הריון ביתית , שלוש החזרות כולן נכשלו, לקחתי פרוגינובה 3 פעמים ביום, וקרינון 3 ימים לפני החזרה לצערי אני שומעת את הרחם שלי מכין את עצמו למחזור, רעשי עיקול בשעות הערב המאוחרות, מה יכולה להיות הסיבה שהרחם כזה אנטי? היש פתרון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרופיל הורמונלי בת 39

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרופיל הורמונלי בת 39

Moriya Kadir
    28/03/2022

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובת מומחה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    28/03/2022

מהנתונים הדלים שאת מוסרת פרט לגילך קשה לתת אבחנה שתתן מענה לבעייתך,אם כי הגיל לכשעצמו עלול להיות גורם המפחית את ההצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• איזה נתונים צריך

Moriya Kadir
    28/03/2022

אני לא ממש מבינה מה צריך
    אם תוכל להסביר לי אולי יש לי יותר נתונים אני אוכל לשלוח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי מחא יום 3-5 למחזור,בדיקת AMH,AFC של הזקיקים הבסיסים,תגובות לטיפול בעבר

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    29/03/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו