פעימות לב קשר הורמונלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פעימות לב קשר הורמונלי
    Linoy
    30/03/2022

שלום לך מזה מספר חודשים שאני עוקבת לפי זמנים ותאריכים , ארבעה ימים לדוגמא לפני ביוץ היה לי אירוע קצרצר של חמש שש פעימות של VT , בדיקות לב מקיפות תקינות, הבעיה לא בלב כנראה, יכול להיות קשר לשינויים הורמונליים? אני בת 42 בריאה בדרך כלל, לא מעשנת, מחזור חודשי סדיר שנמשך יומיים בלבד ומועט מאוד, איבדתי יום, המחזור תמיד היה שלושה ימים עד לפני חצי שנה בערך, כל פעם לפני ביוץ ולפני מחזור אני חווה פעימות לב מפחידות מאוד מאוד, הקרדיולוגים לא מתרגשים בכלל בגלל בדיקות דם לב ואקו לב תקינים, שללתי בעיה לבבית, יש מצב שמצב הורמונלי ישפיע על הפעימות קצב לב?.. אני מתה מפחד כל פעם שמתקרב המחזור או הביוץ לחוות זאת :( יש פתרונות לזה במידה וזה יכול להיות הורמונלי ? אשמח מאוד מאוד לדעתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פעימות לב קשר הורמונלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ההשפעה היחידה עלולה חהיות מבלוטת התריס שלך-יש חבדוק את התפקוד שלה

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    30/03/2022

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תקינה לגמרי

Linoy
    30/03/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנסיבות אלו יש לחפש מקור אחר לבעיה ובכלל זה רקע רגשי נפשי

פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
    31/03/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו