מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בנות יקרות - שאיבת ביציותדנית20/06/2008
אני עומדת לפני שאיבה ראשונה בטיפול ivf - האם אפשר לקבל עזרתכם איך המרגש אחרי השאיבה? כאבים? תופעות? תודה ושבת שלום !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה מניסיון
לולי21/06/2008היי מיטל,
עברתי שאיבה ראשונה ביום שלישי האחרון.
פחדתי פחד מוות, אבל מסתבר שזה היה ממש לשווא.
לא הרגישתי כלום, כי זה נעשה בהרדמה מלאה וכבר באותו היום כששוחררתי הביתה
לא היו לי דימומים ולא כאבים.
למחרת השאיבה הבטן מאוד התנפחה והיו כאבים קלים ונסבלים בבטן.
תאמיני לי, ממש לא נורא ולא כואב ...
אין לך ממה לפחד , אני פחדתי נורא ובסוף זה עבר לי קל מאוד.
בהצלחה שיהיה לנו !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה חמודה ושיהיה בהצלחה!!!!
דנית21/06/2008ושניפגש בטיפת חלב.....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקודם כל שיהיה בהצלחה
חסוי21/06/2008ולשאלתך- מאוד תלוי איך מבצע הרופא את השאיבה, כמה זקיקים קיימים (כלומר כמה ביציות ישאבו לך) ובכלל- זה מאוד אינדיבידואלי, כל אשה חשה אחרת.
באופן כללי- ככל ששואבים יותר ביציות יש יותר סיכוי לכאבים, שחולפים בד"כ תוך יום. בד"כ אם יש כאבים אז נותנים לך ביחידה לאחר השאיבה משהו לשיכוך. כשהרופא שואב את הביציות ייתכן וייפגעו כלי דם קטנים שנמצאים "בדרך"- לכן גם ייתכן דימום, לרוב קל, ולא משהו שצריך להדאיג. אל תשכחי שהתהליך מבוצע בהרדמה ולכן כשמתעוררים יש לעתים כאבים שנובעים מהפעולה החודרנית, בחילות ותחושת אי נוחות. כל זה חולף יחסית מהר.
בסך הכל- לא מדובר בתהליך מסובך, קשה או בלתי נסבל- כשתקומי מההרדמה כל מה שיעניין אותך זה כמה ביציות נשאבו ולמחרת גם תדעי כמה מהן הופרו וכמה עוברים נוצרו. זה החלק שהכי מסקרן כל אחת... וזה בסדר. בתור מי שעברה את זה 5 פעמים אני יכולה להגיד לך שהכל היה שווה, כל כאב וכל דימום וכל בחילה וכל המתח מסביב. מקווה בשבילך ש"תסתפקי" בשאיבה אחת, ושהכל יצליח מהר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחסוי -תודה רבה עודדת אותי מאוד
דנית21/06/2008ואני מקווה שכבר הצליח לך ולא תצטרכי יותר......
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה... אכן הצליח (אני בשבוע 32)
חסוי21/06/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיטל שלום
פרופ' שחר קול21/06/2008בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)