בנות יקרות - שאיבת ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בנות יקרות - שאיבת ביציות
    דנית
    20/06/2008

אני עומדת לפני שאיבה ראשונה בטיפול ivf - האם אפשר לקבל עזרתכם איך המרגש אחרי השאיבה? כאבים? תופעות? תודה ושבת שלום !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנות יקרות - שאיבת ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשובה מניסיון

לולי
    21/06/2008

היי מיטל,
    עברתי שאיבה ראשונה ביום שלישי האחרון.
    פחדתי פחד מוות, אבל מסתבר שזה היה ממש לשווא.
    לא הרגישתי כלום, כי זה נעשה בהרדמה מלאה וכבר באותו היום כששוחררתי הביתה
    לא היו לי דימומים ולא כאבים.
    למחרת השאיבה הבטן מאוד התנפחה והיו כאבים קלים ונסבלים בבטן.
    תאמיני לי, ממש לא נורא ולא כואב ...
    אין לך ממה לפחד , אני פחדתי נורא ובסוף זה עבר לי קל מאוד.

בהצלחה שיהיה לנו !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה חמודה ושיהיה בהצלחה!!!!

דנית
    21/06/2008

ושניפגש בטיפת חלב.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קודם כל שיהיה בהצלחה

חסוי
    21/06/2008

ולשאלתך- מאוד תלוי איך מבצע הרופא את השאיבה, כמה זקיקים קיימים (כלומר כמה ביציות ישאבו לך) ובכלל- זה מאוד אינדיבידואלי, כל אשה חשה אחרת.
    באופן כללי- ככל ששואבים יותר ביציות יש יותר סיכוי לכאבים, שחולפים בד"כ תוך יום. בד"כ אם יש כאבים אז נותנים לך ביחידה לאחר השאיבה משהו לשיכוך. כשהרופא שואב את הביציות ייתכן וייפגעו כלי דם קטנים שנמצאים "בדרך"- לכן גם ייתכן דימום, לרוב קל, ולא משהו שצריך להדאיג. אל תשכחי שהתהליך מבוצע בהרדמה ולכן כשמתעוררים יש לעתים כאבים שנובעים מהפעולה החודרנית, בחילות ותחושת אי נוחות. כל זה חולף יחסית מהר.
    בסך הכל- לא מדובר בתהליך מסובך, קשה או בלתי נסבל- כשתקומי מההרדמה כל מה שיעניין אותך זה כמה ביציות נשאבו ולמחרת גם תדעי כמה מהן הופרו וכמה עוברים נוצרו. זה החלק שהכי מסקרן כל אחת... וזה בסדר. בתור מי שעברה את זה 5 פעמים אני יכולה להגיד לך שהכל היה שווה, כל כאב וכל דימום וכל בחילה וכל המתח מסביב. מקווה בשבילך ש"תסתפקי" בשאיבה אחת, ושהכל יצליח מהר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי -תודה רבה עודדת אותי מאוד

דנית
    21/06/2008

ואני מקווה שכבר הצליח לך ולא תצטרכי יותר......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה... אכן הצליח (אני בשבוע 32)

חסוי
    21/06/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיטל שלום

פרופ' שחר קול
    21/06/2008

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו