דקפפטיל 3.75 ואדומטריוזיס

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דקפפטיל 3.75 ואדומטריוזיס
    דניאלה
    10/04/2022

שלום אני בת 38, גרושה, אימא ל2.
    לאחרונה אובחנתי שוב באנדומטריוזיס. היה לי לפני 12שנה, נעלם עם ההריון ה1 וחזר שוב.
    עברתי ממש עכשיו ניתוח לפרוסקופיה שלצערי לא הוציאו את כל הציסטות מכיוון שהיו הרבה הידבקויות לחצוצרה למעי ועוד..
    זה היה בשערי צדק וקיבלתי מרשם ל3 זריקות דקפפטיל ומדבקות לחודש ה3. חשוב לציין שחוץ מהיום ה1 של הווסת איני סובלת מכאבים מטורפים, אך כן רוצה להקפיא ביציות ממש בקרוב.

אני בד"כ לא אוהבת תרופות משום סוג. אך שבאתי לרופא משפחה ורופא נשים מומחה בקופח שלי לקבל אישור למרשם של הזריקות דקפפטיל הם לא הבינו למה רשמו לי את זה לא היו בעד בכלל. כי יש תופעות לוואי קשות מאוד. ורופא הנשים רשם לי גלולות "פמינט" אך זה נתון להחלטתי ואני האמת מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. אשמח לעזרה מקצועית וגם מי שנטלה את הזריקה אשמח למשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דקפפטיל 3.75 ואדומטריוזיס

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יכול להיות שאצטרך ניתוח נוסף עוד 3 חודשים

דניאלה
    10/04/2022

חייבת להוסיף בבית חולים הסבר לי שהזריקות ימעיטו לי את הציסטות ויכול להיות שאצטרך ניתוח נוסף עוד 3 חודשים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 3 זריקות זה באמת יותר מדי

פרופ` דוד בידר
    11/04/2022

3 זריקות זה באמת יותר מידי.
    אפשר זריקה אחת או פמינט כמו שהציע הרופא.
    לגבי הקפאת ביציות עדיף לקחת גלוחות ולהתחיל כמה שיותר מהר הכנה לשאיבת ביציות ,אך ממליץ גם לשקול להקפיא חלק כעוברים .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה

דניאלה
    11/04/2022

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו